Renovirate nekretninu? Posetite beogradski Sajam građevinarstva

Od 08 do 12. aprila na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Gradite po Vašoj meri“, održaće se jubilarni 40. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, koji će svečano otvoriti ministar građevinarstva i urbanizma, Velimir Ilić.

Na kompletnom sajamskom prostoru, u šest hala kao i na najatraktivnijim pozicijama otvorenog izložbenog prostora, ove godine predstaviće se više od 500 izlagača iz svih delova sveta. Među izlagačima iz inostranstva predstaviće se Rumunija, Bugarska, Makedonija, Češka, Nemačka, Italija, Grčka, Novi Zeland, San Marino i mnogi drugi.

Na ovogodišnjoj manifestaciji biće zastupljene sve sfere građevinske delatnosti, tako da će zainteresovani posetioci moći da saznaju sve novitete iz oblasti projektovanja i inženjeringa, rekonstrukcije, izgradnje, mašina za obradu profila za stolariju, građevinske mehanizacije mašina i uređaja za industriju građevinskih materijala, razne alate, opremanje enterijera, uređaje za klimatizaciju i grejanje, montažne objekte...

Noviteti na 40. Sajmu građevinarstva

Kako je najavljeno na press konferenciji u Medija centru, na jubilarnom 40. Sajmu građevine biće i dosta noviteta. Samo neki od njih su i najnoviji hardware sistem za prozore i vrata, kao i kompletna automatizacija proizvodnje u oblasti građevinske stolarije, a biće predstavljene i brojne tehnološke novosti iz oblasti građevinske hemije i industrijskih podova.

Nacionalno udruženje “Srpske kuće” predstaviće u hali 4, u saradnji sa Ministarstvom građevine, narodno graditeljstvo, zanovano na gradnji i upotrebi tradicionalnih materijala.

Svi zainteresovani posetioci, ovogodišnji Sajam građevinarstva, mogu posetiti svakog dana od 10 do 19h, osim poslednjeg dana trajanja, kada će vrata Beogradskog sajma biti otvorena do 17 časova, poručuju organizatori.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar