O nama

Poštovani,

BGNekretnine.net postoji od 2005.godine. Vremenom smo postali verovatno najpotpuniji sajt sa bazom podataka o kupovini, prodaji i izdavanju nekretnina na teritoriji Srbije, kao i okolnih zemalja: Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Nudimo Vam mogućnost besplatnog oglašavanja Vaše nekretnine na sajtu BGNekretnine.net. Sajt je namenjen srpskom i tržištu okolnih zemalja.

BGNekretnine.net je jedna od najpotpunijih i najposećenijih baza za promet nekretnina kako u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, tako i u ostalim gradovima u Srbiji.

Oglašavanje na BGNekretnine.net je potpuno besplatno, a uz osnovne podatke o lokaciji, tipu nekretnine, ceni, kao i ostalim karakteristikama (struktura, spratnost, telefon, terasa, lift i sl.), imate mogućnost objavljivanja detaljnog opisa nekretnine, kao i fotografija vaše nekretnine. Vaš oglas će trajati do 90 dana ili dok ga vi ne zaustavite. Oglasi se ažuriraju automatski, a Vaš oglas će biti skinut sa BGnekretnine.net 90 dana nakon što ste ga Vi postavili.

Stojimo Vam na raspolaganju oko sastavljanja teksta oglasa, ili njegove dopune, kao i postavljanja fotografija ulice ili dela grada u kojoj se nekretnina nalazi (ukoliko ne raspolažete fotografijama same nekretnine), a sve u cilju što boljeg prezentovanja Vaše nekretnine potencijalnim kupcima.

BGNekretnine.net je najpopularniji sajt za "Nekretnine bez Posrednika". Sve veći broj svakodnevnih poseta našem sajtu Vam garantuje da će Vaš oglas videti veliki broj potencijalnih kupaca.

XML sinhronizacija oglasa

Uštedite Vaše vreme i iskoristite ga u druge svrhe.

Prepustite da sistem za XML sinhronizaciju sam odradi unos podataka za Vas. Ponuda Vaše agencije biće automatski ažurirana sa našim portalom, bez potrebe da trošite Vaše dragoceno vreme.

Sve što je potrebno je da nam dostavite Vaš XML dokument ili link do istog.

Ukoliko nemate XML dokument, potrebno je da programer ili web dizajner koji vam je radio sajt, uradi export podataka u XML dokument, snimi taj dokument na server i dozvoli nam pristup tom dokumentu.

Ukoliko imate poteškoća oko kreiranja XML dokumenta ili Vam je potrebna stručna pomoć kontaktirajte nas i mi ćemo Vam rado pomoći ili preporučiti nekog od naših partnera.

Bitno je još naglasiti da XML dokument treba da sadrži sve podatke o nekretnini iz vaše baze, uključujući i url adrese fotografija.

Iskoristite mogućnost promo perioda do kraja godine i prijavite se potpuno besplatno na naš servis za XML oglašavanje.

Spisak agencija koje koriste XML sinhronizaciju:Marketing

Marketing Banneri Vam omogućavaju vizuelnu prezentaciju Vaše delatnosti klijentima. Baneri moraju zadovoljavati neke osnovne tehničke i dizajnerske osnove. Cena marketing banera zavisi od pozicije i veličine banera.

Ne čekajte, kontaktirajte nas i oglasite se već danas po promo cenama!

Uz želju za ostvarenje uspešne saradnje,

BGNekretnine.net