Kako da angažujete proverenog posrednika kada prodajete ili izdajete nekretninu

Udruženje Klaster nekretnina, uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, 29. decembra u Privrednoj Komori Srbije predstavilo je informativni letak „Prodajete ili izdajete nepokretnost“ koji predstavlja vodič za prodavce, kupce, zakupodavce i zakupce nepokretnosti.

Ovaj letak je napravljen u okviru programa „Jačanje konkurentnosti u oblasti posredovanja u prometu nepokretnosti“, a u saradnji sa Grupacijom posrednika u prometu nepokretnosti i Udruženjem za trgovinu Privredne komore Srbije, kako bi informisali javnost o tome šta su obaveze posrednika, a šta klijent može da očekuje i treba da traži od posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti.

Na konferenciji su govorili Žarko Malinović, vršilac dužnosti pomoćnika ministra trgovine, turizma i telekomunikacija, Željko Stojanović, rukovodilac Grupe za razvoj usluga i nacionalnog brenda Srbije, Nenad Đorđević, predsednik Upravnog odbora Klastera nekretnine i Damir Borić, predsednik Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije Udruženja za trgovinu PKS.

Uz prestavljanje ovog letka, na konferenciji su predstavljeni i rezultati postignuti primenom Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, o stručnom ispitu za agente, Registru posrednika, kao i o suzbijanju „sive ekonomije“ u ovoj oblasti.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar