Na prodaju zgrade Poliklinike i Specijalne bolnice Galathea

Komercijalna banka ponudila je na prodaju ekskluzivni poslovni prostor - modernu zgradu okruženu vrtom na Dedinju, poznatiju kao Specijalna bolnica Galathea, po minimalnoj ceni od 3,4 miliona evra.

Zgrada se nalazi u Ulici Mihaila Avramovića, na zemljištu površine 11,14 ari, a u knjigama se vodi kao porodična stambena zgrada sa pet stanova, ukupne površine 601 kvadratni metar, i garažom u suterenu, navedeno je u oglasu u listu "Politika".

Na prodaju je ponuđena i porodična stambena zgrada u Ulici Baje Pivljanina, poznatija kao Poliklinika "Galathea", po minimalnoj ceni od 1.222.000 evra.

Ponude sa potrebnim podacima potrebno je dostaviti na adresu "Komercijalne banke" do 10. maja u 14 sati.

Ponuđači su dužni da za nepokretnost, za koju daju ponudu, uplate kaparu, kao odustanicu, u iznosu od 100.000 evra za prvu nepokretnost, a 50.000 evra za drugu. Uz kaparu se ugovara i pravo da se odustane od ugovora, kada se kapara smatra kao odustanica.

Ostatak cene uplaćje se posle potpisivanja i overe predugovora o kupoprodaji, a krajnji datum za uplatu kupoprodajne cene je 6. jun.(Economy.rs, Tanjug 28. april 2011.)

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar