Gradi se poslovni kompleks “Navigator 2″

Pored nove kule Ušće pokrenuta je izgradnja još jednog poslovnog kompleksa na Novom Beogradu. „Navigator 2”, kako je nazvan novi projekat, dobio je građevinsku dozvolu krajem februara i gradi se u okviru poslovne zone u Ulici Milutina Milankovića. Gradnju je pokrenula kompanija MPC Propreties.

Nalazi se odmah do „Navigator 1” centra, svog imenjaka iz prve faze, ali sa znatno većom površinom objekta i gotovo 27.000m² poslovnog prostora za izdavanje. Time „Navigator 2" po površini predstavlja trenutno najveći objekat ove namene u izradnji. Moderni poslovni prostor ispunjavaće visoke standarde u pogledu funkcionalnosti i udobnosti, uz veliku fleksibilnost i dostupnu površinu sprata od čak 3000m².

Objekat će se prostirati na 3 podzemne i 9 nadzemnih etaža (3Po+Pr+7+Ps), gde bi se u podzemnom delu nalazila velika garaža sa 511 mesta a na ostalim spratovima moderan kancelarijski prostor. U prizemlju su pored ulaznog hola planirane usluge dostupne zaposlenima, uključujući caffe-bar sa restoranom i fitness centar.

Za posetioce kompleksa odvojeno je 22 parking mesta na otvorenom i jasno obelezena mesta za parking bicikala. Zgrada će imati tri liftovska jezgra sa formiranim atrijumom koji će unutrašnjosti davati prirodnu svetlost, a ispunjavaće i LEED energetske standarde čime se umanjnuju fiksni troškovi zakupaca.

Ukupna bruto površina objekta iznosi 49.000m², od čega je 31.000 nad zemljom i još 18.000m² ispod nje. Radove na izgradnji izvodi građevinsko preduzeće Energoprojekt Viskogradnja, a useljenje je planirano za prvi kvartal 2020. godine.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar