U prvom tromesečju početak izgradnje stanova za Vojsku

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da će izgradnja stanova za Vojsku i ostale pripadnike bezbednosnog sektora, početi u Nišu u prvom tromesečju ove godine, kao i u drugim delovima zemlje.

U razgovorima smo i sa gradonačelnikom Niša, Darkom Bulatovićem, kao i sa predstavnicima drugih gradova, gde će biti određene odgovarajuće lokacije i u najskorije vreme možete da očekujete početak poslova, s tim da ću još jednom podvući da to nisu stanovi samo za Vojsku, već za sve pripadnike bezbednosnog sektora, rekao je Vulin, odgovarajući na pitanje novinara kada će u Nišu započeti izgradnja vojnih stanova.

„Mi te ljude ne delimo i svako od njih radi na potpuno istom poslu, bez obzira da li u Ministarstvu unutrašnjih poslova, agencijama ili je pripadnik Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Svi zajedno čuvaju ovu zemlju i rade težak i odgovoran posao, i zato se njihove stambene potrebe moraju rešavati zajednički“, rekao je Vulin pred početak svečane akademije povodom 140 godina postojanja Vojne bolnice Niš.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar