Nekad i sad: Očekivanja vlasnika luksuznih nekretnina

I dok su se nekada luksuznim nekretninama smatrale one koje su imale npr. klima uređaje i šporet sa ravnom pločom, današnje nekretnine moraju da imaju daleko veći broj pogodnosti da bi se nazvale luksuznim, počevši od građevinskih materijala vrhunskog kvaliteta, keramike, podova, izolacije, završnih radova, novih tehnologija, poput video nadzora, roletni sa elektromotorom i slično.

Pored toga, podrazumeva se da u sklopu kompleksa ili zgrade u kojoj se nalazi nekretnina postoji i bazen namenjen stanarima, kao i teretana, ali i vrhunsko obezbeđenje, kako bi se stanari u svakom trenutku osećali bezbedno i uživali u svojoj privatnosti.

Ne čini određenu nekretninu luksuznom samo ono što se nalazi u njoj, već i sama lokacija, kao i komšiluk. Tako se luksuzni stanovi u centru grada uvek smatraju prestižnijim, u odnosu na one koji se nalaze u manje aktrakivnim opštinama. Takođe, nekretninu čini poželjnijom i prestižnijom ukoliko se nalazi u uređenom kraju, koji podrazumeva čiste ulice i pešačke zone, uređene zelene površine, uslužne objekte, kafiće, i sve ono što vlasniku jedne nekretnine olakšava život i čini ga prijatnijim i lepšim.

Pravi primer luksuznih nekretnina biće stanovi koji će se nalaziti u stambeno-poslovnom kompleksu Skyline Belgrade, koji će biti izgrađen na prestižnoj lokaciji u centru grada u Ulici kneza Miloša. Osim elegantne i sofisticirane arhitekture, komforni stanovi prvoklasnog kvaliteta, sa strukturama od dvosobnog do petosobnog, zadovoljiće zahteve i najvećih ljubitelja luksuza.

Unutar Skyline kompleksa nalaziće se najsavremenija Spa&Gym zona sa teretanom i najvećim zatvorenim privatnim bazenom u Beogradu, a park Tri ključa biće pretvoren u pravu zelenu oazu za relaksaciju i uživanje. Profesionalno održavanje garantuje tekuće održavanje, hitne intervencije, kao i investiciono održavanje kompleksa, dok bezbednost stanara podrazumeva video nadzor 24 sata, kao i kartični pristup.

Pored toga, svim stanarima kompleksa na raspolaganju će biti podzemna garaža na šest nivoa, tako da neće morati da brinu oko gužve i nedostatka parking mesta, koji predstavljaju čest problem na lokacijama u centru prestonice.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar