NBG: Tri nove zgrade, ovako će izgledati stanovi

Novi stambeni kompleks u bloku 32 na Novom Beogradu biće sastavljen od tri međusobno povezana objekta ukupne bruto površine 36.600 kvadrata.

nbg

Stambeni kompleks u bloku 32 na Novom Beogradu

nbg2

Stambeni kompleks u bloku 32 na Novom Beogradu

Projekat na parceli koja se nalazi u Bulevaru Zorana Đinđića, odmah do Hrama Svetog Dimitrija, dobio je građevinsku dozvolu u avgustu prošle, a radovi su zvanično otpočeli u martu ove godine.

Kompleks se sastoji od dva stambena objekta sa ukupno 127 stanova, poslovnog objekta i dvospratne podzemne garaže sa 322 parking mesta. Prizemlje objekata imaće i pripadajući komercijalni prostor sa osam lokala za prodajne i uslužne delatnosti.

Parcela na kojoj se kompleks gradi vlasništvo je Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke i ima površinu od skoro 7.400 m2. Na njoj je započeta izgradnja objekata ukupne površine nadzemnog dela od 24.606m2, sa dva stambena objekta (P+7+Ps) i nešto nižeg poslovnog krila (P+5+Ps).

Glavni deo kompleksa je njegov stambeni blok koji se sastoji od dva kubusa sa poluatrijumskim dvorištem ka unutrašnjm delu bloka. U ponudi će biti stanovi praktično svih struktura, od jednosobnih do petosobnih, kao i prostrani dupleksi na poslednjim spratovima.

Ono što posebno ističe arhitekturu objekta jesu velike ozelenjene terase, koje će velikim stanovima dati poseban kvalitet. Unutrašnja pjaceta imaće komercijalno prizemlje namenjeno je za usluge, trgovinu i ugostiteljstvo sa lokalima od 70 do 600 m2. Poslovni deo kompleksa je objekat od oko 8.400m2, klasičan otvoren i fleksibilni kancelarijski prostor visoke kategorije.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar