Kompanija Delta preuzela hotel ”Park”

Kompanija Delta u decembru prošle godine primopredajom je preuzela hotel „Park”, navodi agencija Tanjug.

Bivši akcionar hotelsko-ugostiteljskog preduzeća "Stari grad", u okviru kog posluje taj hotel, Milonja Lekić je za Tanjug rekao da je, prema njegovim saznanjima, do preuzimanja došlo odmah posle 13. decembra 2007. godine kada je urađen popis i doveden novi direktor preduzeća.

Lekić je podsetio da je prvobitni kupac preduzeća "Stari grad" bio fond "Midland Risorsis", koji je za 35 odsto kapitala "Starog grada" izdvojio oko 3,2 miliona evra. Taj fond je, nakon što se konzorcijum zaposlenih u tom preduzeću raspao, otkupio još jedan deo i došli su do 64 odsto udela u vlasništvu.

Lekić je naveo da su od trenutka preuzimanja "Starog grada", u kome posluju još i hotel "Kazina", restorani "Tri šešira", "Dva bokala", "Zlatan bokal", kapital i sredstva koja poseduje to preduzeće izvlačena iz njega i gotovo da nije bilo nikakvih investicija.

Preregistracija vlasnika hotela "Park" prvobitno je, kako su Tanjugu preneli zaposleni u hotelu "Park", bilo najavljeno za 17. januar ali je naknadno taj rok produžen do 1. marta. U kompaniji Delta za Tanjug nisu hteli ni da potvrde, ali ni da demantuju informaciju da su postali vlasnici hotela "Park".

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar