Luštica bej: Garsonjera za 235.000 EUR

U Beogradu je promovisan hotelsko-turistički kompleks Luštica Bej kod Tivta, koji će imati 1.000 soba u sedam hotela, 500 vila i dve marine za 250 brodova.

Taj kompleks je počeo da radi ove sezone, a prvih 70 stanara se već uselilo u luksuzne stanove.

Završetak celog projekta Luštica Beja očekuje se za oko 10 godina i radi se o grinfild investiciji vrednoj oko 1,1 milijardu evra, koja je započeta da se gradi 2013. godine, rekla je izvršni direktor prodaje Luštica Beja, Bojana Šaranović.

Na prezentaciji u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, Šaranović je rekla da je kompanija Orascom Development većinski vlasnik tog objekta.

Ovo leto je prvi put postalo operativno i prvih 70 vlasnika stanova u vilama Luštica Beja se uselilo, od ukupno 200 stanova koliko je izgrađeno, a narednih nedelju dana počeće prodaja prvih hotelskih soba, navela je Šaranović.

Vile se grade po zahtevu klijenta, u zavisnosti da li će imati dve, tri ili više soba i koliko će biti veliki objekat, kazala je Šaranović

Do kraja sledeće godine biće gotova jedna od ukupno dve marine za 176 brodova, sa dubinom gaza do 36 metara, navela je predstavnica Luštica Beja.

Golf teren kada bude sagrađen imaće 18 rupa i imaće površinu od 400.000 kvadratnih metara, a predviđena je gradnja teniskih centara, vatrogasne i policijske stanice, medicinskog centra, škole...

Što se tiče cene stanova i vila, Šaranović je navela da garsonjera od 50 kvadrata košta oko 235.000 evra, jednosoban stan košta između 335.000 do 380.000 evra, dvosobni stan od 550.000 evra pa naviše.

Za sada su završene četiri, od ukupno 500 vila, i tri su već rezervisane, a primera radi, jedna od njih, površine oko 700 kvadratnih metara, prodaje se za oko tri miliona evra, navela je ona.

Naselje Luštica Bej imaće sedam hotela i blizu 500 vila i bungalova visoke klase, sa više od hiljadu apartmana, sa wellnes i spa centrima, konferencijskim salama, dve marine, veliko igralište za golf i oko 4,9 kilometara uređenih pešačkih staza.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar