Zlatar mami turiste

Hotel "Panorama" na Zlataru očekuje, na osnovu dosadašnjih aranžmana i interesovanja turista, odličnu posetu sve do kraja januara.

Na osnovu posete zabeležne tokom dočeka Nove 2014. godine, kada je taj jedini hotel na Zlataru bio maksimalno popunjen, u "Panorami"očekuju da bi njihovi smeštajni kapaciteti do kraja ovog meseca mogli biti popunjeni više od 70 odsto.

"Naši tradicionalni gosti nam se vraćaju", istakla je u izjavi Tanjugu Ivana Novaković, upravnik "Panorame" i direktor TSC "Zlatar", javnog preduzeća koje od maja prošle godine gazduje hotelom.

Ona je napomenula da se u saradnji sa organizacijom "Srbija za mlade" očekuje da će mladi tokom zime "preplaviti" Zlatar, pošto će narednih dana u "Panorami" boraviti njih 250 i još 120 u privatnom smeštaju.

Hotel "Panorama", zahvaljujući opštini Nova Varoš, koja je u adaptaciju i nabavku opreme za taj hotel uložila 50 miliona dinara, vraća "stari sjaj".

Trenutne cene aranžmana u "Panorama" - pun pansion po osobi - su 2.345 dinara u trokrevetnoj sobi, 3.505 u apartmanskom ležaju, a od 20. januara cene pansiona biće niže za 20 odsto, najavili su danas iz uprave hotela.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar