Legalizacija uz popust i 2011.

Popusti za jednokratno plaćanje naknade za legalizaciju biće produženi i važiće do 31. decembra 2011. godine...

o znači da će i narednih 12 meseci važiti popust od 60 odsto za stambene objekte do 100 kvadratnih metara, kao i popust od 50 odsto za stambene objekte do 300 kvadrata.
Oni koji naknadu za građevinsko zemljište budu platili odjednom, ali posle 31. decembra 2011. godine, moći će da računaju na popust od 30 odsto

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Jedan komentar na “Legalizacija uz popust i 2011.”

  1. mihajlo says:

    zasto ne produziti popust za jednokratno placanje.zasto neko ko poseduje recimo deo kuce iz nasledstva a napravio je u medjuvrmenu sebi novu kucu svojim posteno zaradjenim novcem i kpujuci domace proizvode,,crep,cigl… gradeci sa domacom ranom snagom i sam dovodeci infrastrukturu nema pravo popusta od 99 posto aomoguceno je vlasnicima stanova pre 20.tak godina da odkupe stanove-drustvene za par d.maraka a svi smo tada odvjali za izgradnju stanova a sad kad sam sam sve kupio i naapravio kucu iako prevaren za drustvene stanove posto nikad nista nisam dobio iz tog fonda ni stan -drzava me opet ,,dere,, i od nje dozivljavam jos jednu pljacku i prevaru.skojim pravom nam uopste nesto naplacujete pa ja sam sve sam uradio a sutra cete mi naplacivati i porez.pa zar to nije dovoljno,pa nemozete nam vecito otimati.

Ostavi komentar