Kamatna stopa od 4,97 za stambene kredite

"Eurobank EFG" saopštila je danas da je ponudila izuzetno povoljne uslove za stambeno kreditiranje, sa nominalnom kamatom od 4,97 odsto, a efektivnom kamatom od 5,33 odsto godišnje, saopšteno je danas iz te banke.

Svi klijenti koji apliciraju za stambeni kredit u "Eurobanci" u promotivnom periodu do kraja januara 2010, biće ujedno oslobodjeni i troškova obrade kredita.

Pod ovim uslovima, "Eurobank EFG" kreditira kako kupovinu uknjiženih, tako i nekretnina u izgradnji. Rok otplate je do 30 godina, uz mogućnost oslobadjanja od plaćanja glavnice u prvoj godini otplate.

Direktor Direkcije za stambene kredite u "Eurobanci" Vladan Vilotijević istakao je da je ta banka druga banka u Srbiji po broju plasmana u stambene kredite.

Takodje, u ukupnom iznosu kredita do sada plasiranih preko Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita (NKOSK), "Eurobank EFG" učestvuje sa više od 10 odsto, kazao je Vilotijević.

Primera radi, za kredite osigurane preko NKOSK-a u iznosu od 75.000 evra sa rokom otplate od 360 meseci, nominalna kamatna stopa iznosi 4,25 odsto plus iznos tromesečnog euribora.

"Eurobank EFG" će, takodje, omogućiti svojim klijentima dobijanje takozvanog preliminarnog odobrenja, koje će važiti mesec dana, što znači da će klijenti moći unapred da znaju sa kojom sumom raspolažu kako bi mogli da pronadju adekvatnu nekretninu, kaže se u saopštenju.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar