Banca Intesa nudi povoljnije uslove za stambene kredite

Banka Intesa nudi niže kamatne stope za stambene kredite koji su osigurani kod Nacionalne korpooracije za osiguranje stambenih kredita.

Kredite za kupovinu nekretnina banka odobrava uz kamatu od 3,29 odsto plus šestomesečni euribor na godišnjem nivou i bez naknade za obradu kreditnog zahteva, a povoljniji uslovi biće aktuelni do kraja godine.

Stambeni kredit Intesa za kupovinu nekretnina osiguran kod NKOSK dostupan je u iznosu od 10.000 evra do 80 odsto kupoprodajne vrednosti nepokretnosti. Maksimalan rok otplate je 30 godina uz minimalno učešće u iznosu od 20 odsto od kupoprodajne vrednosti nekretnine.

Banca Intesa odobrava ove kredite bez obaveze ugovaranja životnog osiguranja, dok se u otplatu zajma može uključiti još jedno kreditno sposobno lice u svojstvu sadužnika.

„Verujem da će i ova akcija opravdati očekivanja naših klijenata koji su već u prvih sedam meseci 2015. pokazali značajno interesovanje za stambene zajmove, što potvrđuje rast ukupnog iznosa ovih plasmana od gotovo 40 odsto u poređenju sa istim periodom prethodne godine“, kaže Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom banka Intesa.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar