5. BELRE sajam na vrhu Balkana

Peti sajam i konferencija o nekretninama Belgrade Real Expo (BeLRE) održaće se 03. i 04. novembra u Poslovnom centru Ušće (25. sprat), u Beogradu.

Ove godine, na vrhu Balkana, okupiće se graditelji, investitori, izvođači radova, konsultanti, posrednici, predstavnici trgovinskih lanaca I distributera, I svi oni koji prodaju, kupuju i iznajmljuju nepokretnosti. U krajnje prestižnom prostoru 25. sprata Poslovnog centra Ušće u Beogradu, strani I domaći investitori imaće priliku da vide aktuelne I kvalitetne projekte I razgovaraju o vrućim temama razvoja investicionog tržišta u Srbiji I regionu. Neke od tema ovogodišnje BELRE konferencije su: Koje su prednosti I mogućnosti srpskog I regionalnog tržišta nekretnina, Kako privući strane investicije, Koji su najznačajniji parametri koji iniciraju investicije, Šta je to dobra lokacija, Kako će se razvijati tržište stanovanja u Srbiji, Kako će se kretati cene, Ko postavlja standarde ekskluzivnog stanovanja, Koja je razlika između tržnih centara I maloprodajnih parkova, Koja je budućnost razvoja industrijskih zona, itd.

Među izlagačima su i: Colliers International Srbija, Danos (deo BNP Paribas RE Alijanse), Ekos Invest, Punta Skala Immo (Hrvatska), Balkanstroy (Bugarska), opštine i gradovi iz Srbije.

- Najviše prijavljenih posetilaca imamo iz Grčke, Turske I Engleske, ali i gotovo iz svih zemalja Evrope. To pokazuje da se interesovanje za ulaganje u ovom delu sveta polako obnavlja. Ono što je još važnije, jeste da oni koji dolaze da bi ovde investirali, sretnu proaktivne ljude I firme koji će im u tome pomoći. Tako gradimo imidž zemlje koja je obezbedila povoljno okruženje za investicije, što je u ovim kriznim vremenima od izuzetne važnosti.' - Dušica Gaković, PR Kordinator BELRE sajma.

BELRE konferencija i sajam se tokom cele godine reklamiraju na svim značajnijim sajmovima nekretnina u Evropi i u stranim specijalizovanim medijima za nekretnine.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar