Prodaju stanove “Beograda na vodi”, a cena se ne zna

Gradonačelnik Siniša Mali najavio je da će u ponedeljak početi prodaja stanova, koji će se izgraditi u okviru projekta "Beograd na vodi". Međutim, prema priznanju nadležnih, cene još nisu formirane! Nezvanično, vrednost kvadrata biće poznata tek u kasnijoj fazi, kada se utvrdi kakvo je interesovanje i za koju vrstu stanova se kupci najviše interesuju.

U soliterima koji će se graditi uz desnu obalu Save, stanovi će biti od jednosobnog do petosobnog. Kako saznajemo, vlasnici nekretnine imaće pristup svim objektima u sastavu kula - bazenima, teretani, parkovima. U prodajnom paketu biće i održavanje stana i profesionalno obezbeđenje.

Agenti u agencijama za nekretnine neprecizno licitiraju kolike će biti cene stanova. Ipak, priznaju da "ne mogu ni približno da kažu cifru".

U delu Savskog venca, koji se graniči sa budućim "Beogradom na vodi", kvadrat stana kreće se od 1.300 do 1.700 EUR. Zavisno od toga da li je reč o novogradnji i u kakvom je stan stanju.

- Verujem, kada bude počela izgradnja, po automatizmu, cene kvadrata u Savskoj, Karađorđevoj, Sarajevskoj, Gavrila Principa će porasti. Što se tiče samog "Beograda na vodi", sigurno neće biti manje od 3.000 EUR po kvadratu - kaže jedan od agenata prodaje nekretnina.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar