Pančevo dobija stambeno-poslovni kompleks vredan 15 mil EUR – Završetak projekta “Tamiš kapija” na jesen

Pančevo će uskoro krasiti novi stambeno-poslovni kompleks - "Tamiš kapija". Projekat vredan 15 mil EUR ulazi u završnu fazu izgradnje i biće završen na jesen zahvaljujući kompaniji "Appraisal Associates and Consultants" iz Beograda, čiji graditeljski opus traje dugi niz godina.

- Zahvaljujući AIK banci i kompaniji "Appraisal Associates and Consultants" mi smo svedoci da se ovaj projekat privodi kraju i da će uskoro zaživeti u punom sjaju. Za grad Pančevo ovo je jedan značajan projekat, gde će pored kvalitetnog stambenog prostora, stanovi moći da se kupe po jako povoljnim cenama - izjavio je gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov koji je prisustvovao svečanoj ceremoniji u čast obeležavanja svečanog završetka radova na zajedničkom projektu izgradnje stambeno-poslovnog projekta u Pančevu.

Uz 276 modernih stanova koji će se prostirati na 43.000 m2 od čega je trećina prostora u prizemlju i nivou galerije biti namenjena uslužnom i komercijalnom prostoru, taj sedmospratni kompleks će budućim stanovnicima "Tamiš kapije", ali i celog Pančeva omogućiti kvalitetan boravak u prirodi uz mnoštvo sadržaja unutar samog kompleksa.

Stambeno-poslovni kompleks "Tamiš Kapija" nalazi se na svega 14 km od Beograda, na obali Tamiša, čijim stanovnicima su osim luksuznih i savremeno opremljenih stanova, na raspolaganju i mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera, veliki supermarket, restorani, zona za rekreaciju i druge delatnosti, kao i obezbeđeno parking mesto za svaki stan.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar