Gradi se stambeno-poslovni objekat “Skyline Belgrade”

Direktor projekta “Skyline Belgrade” Adir El Al rekao je da je to treći veliki objekat, koji ta kompanija gradi u Beogradu i to na prestižnoj lokaciji u Ulici kneza Miloša.

“Ova investicija od 200 miliona evra kreiraće nova radna mesta i doprineti ekonomiji Srbije”, rekao je on. Dodao je da se nada da će taj stambeno-poslovni kompleks postat novi simbol Beograda.

Ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam istakla je da kompanija “Afi Europe” posluje u Srbiji od 2005. godine kada je izgradila prvi poslovni park u Beogradu “Airport City” i dodala da Izraelske firme vide potencijal za ulaganje u Srbiji i da su zato, kako je kazala, ovde da ostanu.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da veliki projekti, poput ovog, menjaju panoramu Beograda i pokreću građevinsku industriju Srbije i Beograda.

“Svet je globalno selo i investitori mogu da ulaže gde god žele, a ovo je dokaz da sve veći broj njih veruje u našu zemlju i grad i da je Srbija postala stabilna zemlja za ulaganje”, rekao je Sinisa Mali.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar