Paunov breg dobija novu zgradu u centru naselja – Useljenje u Trg krajem 2019.

CPI Grupa je do sada uspešno završila tri faze izgradnje naselja Paunov breg, u kome je useljeno više od 200 stanova. Nova zgrada - Trg, osmišljena je tako da formira centar naselja i, u skladu sa celokupnim izgledom Paunovog brega, imaće sedam spratova.

Zgrada će imati 92 stana različitih površina, koji će moći da zadovolje različite želje i potrebe budućih stanara - od 29 m2, koliko imaju idealni studentski stanovi, do više od 130 m2 u luksuznim stanovima smeštenim na samom vrhu zgrade. Ovi stanovi imaju i velike terase sa neverovatnim pogledom - na čitav grad, s jedne strane, i na Avalu sa druge.

- Dobar stan čini dobar raspored prostorija. Zato se mi, u Paunovom bregu, vrlo odgovorno odnosimo prema svakom kvadratu prostora. Shvatili smo to kao izazov struke i, zahvaljujući upravo radu sa svim našim dosadašnjim kupcima, značajno smo unapredili unutrašnju organizaciju stanova. Istovremeno smo vrlo otvoreni za pojedinačne sugestije. Tako svojim stanarima štedimo novac i omogućavamo da zaista stvore dom po želji - kaže Jelena Kasavica, vodeći arhitekta Paunovog brega i jedan od idejnih tvoraca ovog stambenog naselja.

Ona kao posebnu vrednost ističe to što stanovi koje gradi CPI Grupa, ma koliko tipski bili, uvek poseduju lični pečat svojih vlasnika.

- Vodeći računa o aktuelnim trendovima u građevinskoj industriji, u sve naše objekte implementirani su sistemi koji kasnije stanovanje čine finansijski isplativijim. Termo blok i tvrda vuna, u kombinaciji sa petokomornim profilima sa niskoemisionim staklima, omogućavaju vrlo mali utrošak energije za grejanje i hlađenje stambene jedinice. Ujedno, centralni sistem grejanja, priključen na gradsku mrežu, baziran je na očitavanju (i plaćanju) samo onoga što je zaista utrošeno - objašnjava sagovornica našeg portala trendove i nove tehnologije u izgradnji i opremanju nekretnina.

Jelena Kasavica podseća da je Paunov breg zaista stambeni kompleks i da je CPI Grupa od samog početka njegove izgradnje bila svesna potreba savremene porodice.

- Dragoceno vreme našim komšijama štedimo dodatnim sadržajima koji se nalaze u stambeno-poslovnom kompleksu. Ovde su i pošta, supermarket, kafe picerija, menjačnica, apoteka, hemijsko čišćenje, krojačke usluge, prodavnica zdrave hrane... Sve ono što je jednoj porodici potrebno na dnevnom nivou.

Dugoročni partner CPI Grupe je Societe Generale banka, što omogućava niz pogodnosti kupcima stanova u Paunovom bregu.

- Stanje na tržištu uvek utiče i na ponudu. Upravo zato Paunov breg ima ekskluzivnu saradnju sa bankom Societe Generale, pa naši budući stanari mogu da ostvare posebne pogodnosti. Mi smo potpuna podrška našim kupcima, ne samo za prikupljanje potrebne dokumentacije za stambeni kredit, već i kroz ostatak procesa, dok Societe Generale, s druge strane, daje vrlo povoljne uslove - navodi Jelena Kasavica.

Na zvaničnom sajtu naselja - paunovbreg.rs nalazi se celokupna ponudu stanova, a na ovoj adresi može se onlajn dogovoriti i razgledanje oglednog stana. Takođe, tim arhitekata CPI Grupe stoji na raspolaganju potencijalnim kupcima, kako bi im razjasnio sve eventualne nedoumice.

Sagovornica eKapije ističe da je rana prodaja stanova u toku, a CPI Grupa očekuje da će useljenje u novu zgradu - Trg početi početkom 2020. godine.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar