Prvi stanari u kompleksu Skyline Belgrade već krajem 2019. godine

Pokazni stan u okviru gradilišta stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade kod Mostarske petlje otvoren je za potencijalne kupce koji su zainteresovani za više informacija o samom kompleksu, kvalitetu gradnje, uslovima kupovine, ali i brojnim drugim detaljima, poput opremljenosti, vrste materijala i svim dodatnim sadržajima.

kula

Uzorni stan sa tri spavaće sobe koji se prostire na 118 m2, nalazi se u kuli A, na kojoj je u toku prva faza završnih radova, a prvi stanari useliće se u svoje domove već krajem 2019. godine.

Osim prilike da prvi put iskuse pogled iz budućeg stana u realnom prostoru, svi zainteresovani imaće mogućnost da se informišu o pogodnostima koje život u ovom stambenom kompleksu pruža, a to su, između ostalog, recepcija otvorena 24 sata, najveći zatvoreni privatni bazen u gradu, video nadzora i najbolji pogled u prestonici.

Investitor projekta je AFI Europe, koji je prisutan na našem tržištu od 2005. godine sa projektima Airport City Belgrade i Central Garden. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar