Beočin prodaje zemljište za stambene i poslovne objekte

Kako bi privukla nove investitore koji bi ulagali u poslovne i stambene objekte, Opština Beočin raspisala je oglas za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini.

Kako je navedeno u konkursnoj dokumentaciji, na prodaju je parcela u Negotinskoj ulici, površine 1.024 m2 za izgradnju proizvodnog, skladišnog ili poslovnog objekta. Navedeno zemljište nalazi se u radnoj zoni i njegova početna cena je oko 1,2 miliona dinara.

U zoni centralnih sadržaja, investitora traži parcela površine 383 m2. Namenjena je gradnji porodičnog stambenog objekta, maksimalne visine 18 metara i nalazi se u Svetosavskoj ulici. Početna cena ove parcele je oko 681.000 dinara.

Po početnoj ceni od oko 686.000 dinara prodaje se parcela u Ulici Svetozara Markovića u Banoštoru, površine 1.929. Namenjena je stambenim, poslovnim ili stambeno-poslovnim objektima.

Za stambene ili poslovne objekte, ali i za skladišta, namenjena je parcela površine 512 m2 u Ulici maršala Tita u Grabovu. Za ovu parcelu potencijalni investitor moraće da izdvoji najmanje 152.000 dinara.

Prijave se dostavljaju do 28. februara 2018. godine, a javno nadmetanje održaće se u prostorijama Opštine Beočin 1. marta 2018. od 9 časova.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar