Život na Vračaru

Život u srcu Vračara se oduvek smatrao prestižom i privilegijom. Na pragu svih dešavanja, u epicentru metropole u kom se možda i najviše oseća ona neobična mešavina duha nekih prošlih vremena i urbanog ritma Beograda danas.
Složićete se da neki užici definitivno nemaju cenu. Šetnja do Cvetnog Trga, čak tri najpoznatija beogradska pozorišta na 5 minuta hoda, ekskluzivni italijanski, francuski, libanski restorani u neposrednoj blizini. Naravno, tu su i brojne mogućnosti koje Vam nude sportski i wellness centri, na samo par minuta hoda, kao i izbor obdaništa, škola, i najomiljeniji beogradski pijac Kalenić.

Mali je broj lokacija na kojima možete da uživate u ovoj neobičnoj mešavini starog i novog, u prelepom ambijentu oko najimpoznatijeg srpskog Hrama Svetog Save i čuburskih ulica koje i dalje odišu aromom jednog starog Beograda. Tu privilegiju od nedavno imaju i stanari novoizgrađenog stambenog objekta Casa di Gloria, italijanskog investitora Edil Italiana. Stanovi po meri kupaca visokih očekianja, izuzetan sklad boja i prirodnih materijla, komfor pojedinačnih prostorija za svakog člana porodice, samo su neke od prednosti Casa di Glorie.

S obzirom da su kupci u Srbiji sve sofisticiranijeg ukusa, investitor Edil Italiana je ovim projektom uspeo da u potpunosti približi našim kupcima zapadne kriterijume kvaliteta koji diktiraju nove trendove i daleko viši standard onoga što kupac dobija za cenu kvadrata. Pored toga, kupcima je omogućeno da po povlašćenim uslovima jednostavno i brzo dobiju stambene kredite od Banke Intese.

Stanari Casa di Glorie čak ne moraju da brinu ni za parkiranje, koje je već davno postalo noćna mora u ovom delu grada. Na raspolaganju im je obezbđena podzemna garaža, sa direktnim pristupom sa ulice. A da je je investitor mislio o svemu, govori i činjenica da je ovo jedinstveni stambeni objekat sa modernim centralnim sistemom grejanja i hlađenja, kojim se jednostavno premošćuju međusezonski periodi i nagle promene spoljašnje temperature.

Casa di Gloria vam pre svega nudi apsolutni kvalitet. Životni prostor koji inspiriše na uživanje, pažljivo odabrana enterijerska rešenja, i elegantni italijanski dizajn
Kupci mogu u svakom momentu posetiti objekat i lično se uveriti u kvalitet stanova, a u odabiru pravih prostornih rešenja i optimalnih komercijalnih paketa će im pomoći prodajni tim projekta kompanije CB Richard Ellis, ekskluzivnog zastupnika prodaje.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar