VOŽDOVE KAPIJE – Mali grad na dlanu ubrzano raste

Stambeno-poslovni kompleks Voždove kapije spremno dočekuje prve stanare, dok se ubrzano priprema i useljenje 106 stanova druge faze projekta koje će biti realizovano do kraja godine. Usled ogromne tražnje i sve većeg interesovanja kupaca, priprema se i početak treće faze u okviru koje će biti izgrađena tri stambena objekta sa više od 150 stanova različitih struktura.

Prvi kondominijum na Voždovcu svojim stanarima omogućiće mir i bezbednost na više od 70.000 kvadratnih metara, uz brojne prateće sadržaje i sve prednosti lokacije na gradskoj opštini koja kombinuje prostrane bulevare, sportske i šoping centre, škole i zdravstvene ustanove sa ušuškanim ulicama, šumom i zelenom oazom. U okviru Voždovih kapija biće izgrađen privatni park sa prilagođenim sadržajima za sve generacije. U sopstvenoj oazi stanari će moći da se opuštaju, rekreiraju u teretani na otvorenom i sportskom terenu, provode vreme sa kućnim ljubimcima u posebno osmišljenom kutku ili posmatraju svoje mališane kako bezbedno uživaju na igralištima za najmlađe.

Ovaj mali grad koji raste na Voždovcu gradi se po meri kupaca i najvišim svetskim standardima, a po završetku svih šest planiranih faza izgradnje imaće ukupno 700 stambenih jedinica. Iza projekta Voždove kapije, ukupne vrednosti 170 mil EUR, stoji renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group, vodeća kompanija u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta, koja je na domaćem tržištu poznata po veoma uspešnoj realizaciji prvog kondominijuma u centru grada Central Garden.

Da investitor vodi računa i o lokalnoj zajednici, svedoči činjenica da će hodnike zgrada krasiti posebna umetnička dela, posebna jer su ih sa velikom ljubavlju i trudom napravili štićenici Udruženja za pomoć osobama sa posebnim potrebama Voždovac. Otkupom dečijih radova kompanija Shikun & Binui Group nastavlja lepu tradiciju započetu na prethodnim projektima, koja pored društveno-odgovornog karaktera ima za cilj da oplemeni prostor kondominijuma i podseti stanare na univerzalne vrednosti.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar