Uređenje garsonjere

Uređenje garsonjera zahteva velike napore i savršene ideje jer u mali prostor mora da stane sve neophodno za normalan život, a da prostor ipak “diše”.

ideje-za-male-stanove_620x0

Za garsonjeru možete da odaberete neutralan gradski stil. Neutralne zavese i zidovi kombinovani sa srebrnim i crnim akcentima, čine da prostor deluje komfornije, dok istovremeno dodaju centralnu tačku ambijentu. Za ekstremno male prostore, nameštaj minimalnog volumena predstavlja pravo rešenje. Jedva vidljivi stočići za kafu na vrlo dobar način mogu da uštede dragocene kvadrate.

Za male stanove idealno je kada nameštaj ima duplu funkciju i mesto za odlaganje stvari. Kupite stolice, stolove i sofe s ugrađenim prostorom za odlaganje različitih sitnica. Vrlo usku dnevnu sobu možete da “raširite” upotrebom raznobojnih 3D zidnih tapeta. Dobru ideju predstavlja i upotreba šumski zelenih draperija radi dramatičnijeg izgleda. Spavaću sobu od ostatka stana možete da odvojite upotrebom kockastih polica, sobnih pregrada ili velikih fioka.

Ako tek planirate da kupite garsonjeru, dobro bi bilo da pronađete neku sa visokim plafonima. To će vam dati mogućnost da stan koristite na dva nivoa, podignete galeriju za spavanje. Tako ćete moći maltene da duplirate kvadrate, a platite ih upola manje.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar