Treba vam STAN OD 150 KVADRATA u Beogradu? Evo koje su vam opcije

Kada kupujete veliki stan za sebe i svoju porodicu treba da obratite pažnju na nekoliko detalja. Naravno, lokacija je ono oko čega se vodi najveća polemika.

Idealno je da svi članovi domaćinstva usaglase svoje stavove i potrebe, da vama odraslima bude blizu posao ali da i deca mogu lako da odu do škole. Još ako su deca baš mala i svakodnevno morate da ih vozite do vrtića i nazad gledajte da vam se sve te lokacije podudare tako da sve bude usput.

Novi Beograd, primera radi, ima prelepe velike stanove u ponudi na nekoliko ključnih tačaka u blizini škola, vrtića, šoping molova, marketa ali i velikog broja kompanija koje se sve više sele baš u ovaj deo grada.

Kako da izbegnete problem opšte reorganizacije kada dolaze gosti? Deca neće da spavaju u istom krevetu, jer više nisu bebe, a ni vi, kao ni vaš bračni partner ne želite da izlazite iz svog komfora - spavaće sobe. Trosed u dnevnom boravku i nije baš udoban.

Najbolje rešenje za sve ove probleme bio bi veliki stan od bar 150 kvadrata. I - nema više guranja po kuhinji, rušenja stvari dok se mimoilazite. Zaboravićete šta znači čekanje da dođete na red za kupatilo jer vaša tinejdžerka još uvek sređuje frizuru ili sličnih situacija koje se dešavaju baš kada vam se najviše žuri. A i ako dođu tetka i teča iz Nemačke, "njegovi" ili "njeni" imaće svoju sobu "za goste" i neće vam ama baš nimalo smetati.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar