Transformacija hotela Hajat

Desetine hotela iz lanca Hajat, smeštenih u ključnim poslovnim centrima, kao i u odmaralištima na teritoriji Severne Amerike, u procesu su drastične transformacije u skladu sa višegodišnjim revitalizacionim projektom kompanije Hajat.

Hoteli ulažu u renoviranje restorana i javnih prostora, uvode modernu tehnologiju koristeći savremeni dizajn, kako bi unapredili i prilagodili celokupnu uslugu potrebama svojih gostiju. Neki od značajnih projekata su transformacija Hajat Ridžensi O'Hare, vredne 60 miliona dolara i renoviranje hotela Hajat Ridžensi Aruba, vredne 20 miliona dolara.

Kad se uračunaju i otvaranja novih hotela, ukupne investicije u Hajat brend, samo u Severnoj Americi iznosiće 1.3 milijarde dolara. Sedamnaest renoviranih objekata otvoreno je u poslednje tri godine, a još 31 hotel će biti otvoren i renoviran do kraja 2010. godine, kako piše Politika.

Renovirani Hajat Ridžensi hoteli, u proseku su povećali zaradu po slobodnoj sobi za prosečno 15 procenata, a skoro 20 procenata je i pozitivni porast ukupne ocene gostiju koji su učestvovali u hotelskim anketama.

Hajat at Olive 8 je 175 miliona dolara vredna investicija, novi impozantni hotelski kompleks će prvi od svi Hajat hotela, dobiti LEED sertifikat (Lidership in Energy and Enviromental Design). Objekat u svojoj ponudi ima 346 jedinica, od kojih je 230 otkupljenih apartmana, za one koji vole život u hotelu. Osim toga, tu je i restoran sa lokalnom kuhinjom, kao i spa centar, sale za sastanke i elegantnu plesnu dvoranu.

Hyatt Regency Bellevue: Kada projekat bude završen sredinom 2009. godine, više od 100 miliona dolara biće potrošeno na dupliranje kapaciteta ovog hotela od četiri dijamantske zvezdice, koji će posedovati 4.650 kvadratnih metara prostora za poslovne sastanke, 250 gostinskih soba, a prostor za konvencije biće bez konkurencije u državi Vašington.

Global Hyatt korporacija je jedna od najvećih svetskih kompanija u hotelskoj industriji u 45 zemalja. Svojim gostima obezbeđuje autentično gostoprimstvo kroz srdačnu i personalizovanu uslugu, prikladnost i istinsko zalaganje za očuvanje životne sredine. Sa sedištem u Čikagu, kompanija poseduje, upravlja, koordinira i franšizira Hyatt hotele i odmarališta pod različitim brendovima. Ukupno 368 hotela širom sveta su pod Hajatovim upravljanjem, a trenutno se na pet kontinenata grade novi hoteli.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar