Tek temeljac, a izdali već 60% – Počela izgradnja poslovnog kompleksa “Fortyone” u Novom Beogradu

Kompanija "GTC Srbija" počela je danas izgradnju svog četvrtog objekta u Srbiji, poslovnog kompleksa u novobeogradskom bloku 41.

Poslovni kompleks će imati tri poslovne zgrade od ukupno 27.000 metara kvadratnih, rečeno je na otvaranju gradilišta koje se nalazi na Novom Beogradu u Bloku 41, na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti i gradiće se u tri faze.

Prva faza, čiji se završetak očekuje sredinom 2015. godine, omogućiće novih 10.000 kvadratnih metara poslovnog prostora od kojih je 60% već rentitrano pre početka gradnje.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i presednik Borda menadžera GTC-a Tomas Kurcman položili su kamen temeljac za objekat koji bi trebalo da bude otvoren za godinu dana.

Mali je naveo da je to prvi poslovni kompleks koji je veći od 5.000 metara kvadratnih, a koji se u poslednjih pet godina gradi u Srbiji. On je ocenio da je to veoma značajno i za Beograd i za Srbiju jer pokazuje da investitori žele da dođu u našu zemlju.

Kurcman je zahvalio svim partnerima i zakupcima, kao i Gradu Beogradu, na pomoći u realizciji tog projekta, ističući da će se izgradnjom tog poslovnog kompleksa odgovoriti na veliku potražnju zakupaca.

Kako je rekao, radovi će biti izvođeni po najvišim tehničkim, ali i standarima zelene gradnje, kako bi zakupcima bio ponuđen poslovni prostor u skladu sa potrebama savremenog poslovanja.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar