Tapete još nisu izašle iz mode

Mnogi misle da su tapete zastarele, ali uz nove moderne šablone, teksture i boje iznenadićete se kakve sve efekte možete da postignete u stanu ili kući. Primera radi, tapete u spavaćoj sobi možete da stavite samo na jedan zid, onaj uz koji stoji krevet, i dobićete potpuno nov i originalan prostor.

U radnjama i dalje najviše ima onih zastarelih i dosadno dizajniranih tapeta, ali mogu da se nađu i one sa izuzetno modernim detaljima poput neobičnih cvetova, geometrijskih šara, sa metalik nijansama.

Primera radi, tapete koje imaju estetiku drveta savršeno naglašavaju romantične prostore, naročito za mlađe bračne parove. Ili, nežne i delikatne linije su uvek dobrodošle, ne samo u spavaćoj sobi. One se najbolje uklapaju sa kontrastnim kremastim nijansama koje čitavom prostoru daju određenu nežnost.

Za prostrane spavaće sobe nije loše koristiti tapete u vintidž stilu. Takve su, na primer, one koje na sebi imaju ptice ili brodiće sa zlatnim detaljima, a uz koje treba uskladiti i sav ostali nameštaj i zidove u spavaćoj sobi.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar