Sve je spremno za jeftine stanove – izabrani izvođači radova

Izabrani izvodjači radova na izgradnji stanova za snage bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je da je Vlada Srbije usvojila je zaključak o izboru izvođača radova na izgradnji 416 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Кraljevu i Кragujevcu koji su izabrani u postupku javne nabavke.

Građevinskim dozvolama, koje je ministarstvo izdalo sredinom februara, predviđena je izgradnja dve zgrade u Кraljevu sa po 100 stanova i dve u Кragujevcu, sa po 108 stanova.

Radove na izgradnji stanova u Кraljevu izvodiće konzorcijum firmi "Grading" iz Paraćina i "Rasing" iz Vršca, a vrednost tih radova je oko 776 miliona dinara bez PDV-a, dok je rok za završetak radova 480 dana od dana uvođenja u posao.

Za izvođača radova na izgradnji stanova u Кragujevcu izabrana je grupa ponuđača koju čine građevinska firma SZTR "Ljuba invest" iz Paraćina, "Teming elektrotehnolodži" iz Niša i Građevinsko preduzeće "Morava IN" iz Кruševca.

Vrednost radova na izgradnji stanova u Кragujevcu iznosiće 844 miliona dinara, a rok za završetak radova je 480 dana od dana uvođenja u posao.

Navedeno je da je za usluge stručnog nadzora za izvođenje radova u Кragujevcu i Кraljevu izabran Saobraćajni institut CIP, a na osnovu sprovedenih javnih nabavki.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar