Subotica: Na licitaciji gradski stanovi i zemljište

Lokalna samouprava raspisala je oglas za otkup nepokretnosti u javnoj svojini grada. U pitanju su pet stanova u Subotici i Žedniku, odnosno 10 parcela na teritoriji Subotice.

Kako se navodi u oglasnoj ponudi, na licitaciju se nude stanovi od 11 do 84 kvadrata. Početna cena za stan u Subotici najmanje kvadrature (Branislava Nušića) je nešto više 505 hiljada, a za stan od 84 kvadrata na Senćanskom putu je 2,5 miliona dinara. Za jednosoban stan u Žedniku, površine 43 kvadrata, na adresi Matije Gupca 8/2, zainteresovani građani mogu da konkurišu ukoliko su spremni da plate minimalno 385 hiljada dinara, koliko je početna cena.

Pravo učešća imaju sva fizička i pravna lica koja do 2. jula pošalju prijavu za konkretni nepokretnost. Obavezna je uplata depozita 10% početne cene licitacije.

Pored stambenog prostora Grad Subotica raspisao je i oglas za prodaju zemljišta u rasponu od 18 do 98 kvadrata, svi na teritoriji mesnih zajednica Novi grad i Donji grad. Kako se navodi, na svim parcelama postoji vodovodna i kanalizaciona mreža, kao i gasna infrastruktura. Najviša procenjena tržišna vrednost parcele nalazi se u MZ "Donji grad", na površini od 55 ari i iznosi nešto više od 8 miliona dinara.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar