Šta utiče na cenu ekskluzivnih stanova?

Cena nekretnine ne zavisi samo od lokacije, ponude i potražnje, već i od pratećih, praktičnih stvari koje su na usluzi budućim stanarima.

Više desetina faktora utiče na formiranje cene nepokretnosti. Jedna od presudnih je lokacija. Centar grada pruža neograničene mogućnosti za udoban život, kao i blizina institucija, kulturnih centara, šetališta, tržnih centara i prostora za rekreaciju.

Glavna odlika naše prestonice je ta, što u njoj nikada ne vlada tišina. Beograd zaista ima sve atribute jedne svetske metropole. Samim tim, mir i tišina su vrednosti koje su u njoj veoma retke i zato su visoko cenjene. Ipak, čak i u samom centru moguće je pronaći mirne oaze, sa neverovatnom arhitekturom, upotpunjene baštama i prijatnim zelenilom, zaštićene od svih zvukova i buke velikog grada, užurbanosti i stresa.

U jednoj od najstarijih ulica u gradu u toku je gradnja jednog takvog kondominijuma koji će stanarima omogućiti kvalitetan, udoban život u urbanoj sredini i pružiti dragoceni mir u okviru zatvorenog stambenog kompleksa pod nazivom Kneza Miloša Residence.

Na cenu nekretnine bitno utiče i kvalitet gradnje. Bitno je napomenuti da su stanovi u Kneza Miloša Residence izgrađeni prema najvišim svetskim standardima, tako da garantuju maksimalnu udobnost i komfor na ovoj prestižnoj lokaciji.

Posebna pažnja poklonjena je kvalitetu materijala za izgradnju, i najsavremenijim tehničkim rešenjima.

Funkcionalnih 226 stanova sa dobrom organizacijom imaju veću vrednost na tržištu, a bitan faktor je i dobar raspored prostorija o kom se prilikom projektovanja vodilo računa, jer je svaka stambena jedinica “priča za sebe”.

Svaka lamela ima zaseban ulaz sa recepcijom i mermernim holom. Između lamela je pozicioniran jedinstveni atrijum.

Prednosti stanovanja u ovom kompleksu je luksuzni wellness centar, koji će se prostirati na preko 2.000 kvadratnih metara. Centar će sadržati dugačak bazen, saune, sobe za relaksaciju, kao i kompletan fitness sadržaj.

Ovaj kompleks, iako smešten usred gradske vreve, osmišljen je tako da stanare odvoji i zaštiti od nje, pružajući bezbroj mogućnosti za udoban život.

Zato i ne čudi da je među mnogima koji su odabrali Beograd i projekat Kneza Miloša Residence, čak i proslavljeni trener i sportski direktor fudbalskog kluba Čelzi iz Londona, koji je doveo ovaj tim do završnice lige šampiona i nezaboravnog finala u Moskvi 2008., Avram Grant.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar