Societe Generale banka otvorila novu poslovnu zgradu u Novom Beogradu

Societe Generale banka je u sredu uveče (28. septembra 2016. godine) svečano otvorila novu poslovnu zgradu u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu, u koju je investirala 14 mil EUR.

Novi poslovni objekat, tzv. pametna zgrada, ima kapacitet za rad 420 zaposlenih.

Objekat je izgrađen u neposrednoj blizini Upravne zgrade Societe Generale banke u Novom Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića 48v, i prostire se na površini većoj od 10.000 m2. Societe Generale banka je novu zgradu napravila u partnerstvu sa Imel grupom i vlasnik je oko 70% izgrađenog objekta.

- Ova investicija je još jedna potvrda naše posvećenosti da nastavimo da podržavamo stanovništvo i privredu. U okruženju koje se menja i dalje ćemo osluškivati potrebe klijenata i izlaziti im u susret razvijanjem inovativnih proizvoda, usluga i unapređenjem procesa - izjavila je predsednica Izvršnog odbora Societe Generale banke Marija Ruseva.

Ona je, u prisustvu velikog broja privrednika i ljudi iz javnog života, rekla da su rezultat takvih promena zadovoljni klijenti i partneri koji ohrabruju i motivišu Societe Generale banku na putu zajedničkog napredovanja. Ruseva je istakla da je otvaranje nove poslovne zgrade važan finansijski korak za Societe Generale banku.

Ona je dodala da je Societe Generale banka otvorena i za nove poslovne ideje i da će nastaviti da pruža ekspertizu i inovativne proizvode.

- Pokazujemo da možemo da se menjamo i pratimo duh vremena, pružićemo odgovor promenama - dodala je Ruseva.

Kako je kazala, u pitanju je značajna investicija za banku, ne samo sa finansijskog aspekta, već i zato što će mnoge važne funkcije biti spojene na jednom mestu.

- Sa ovom zgradom ćemo moći da pružimo punu podršku - rekla je Ruseva.

Savremena višespratna zgrada A klase projektovana je u skladu sa poslednjim svetskim arhitektonskim trendovima. Osim kancelarijskog prostora, zaposlenima je na raspolaganju i trening centar koji može da primi 150 ljudi.

Ovaj pametni objekat je izgrađen u skladu sa najvišim standardima ekološke gradnje, a savremeni sistemi omogućavaju uštede na polju potrošnje električne i toplotne energije, kao i pijaće vode. U okviru njega je postavljena mini elektrana za proizvodnju struje, parking sa solarnim punjačima za vozila na električni pogon i poseban sistem za rekuperaciju kišnice, koja se umesto pijaće vode koristi za tehničke potrebe zgrade.

Societe Generale banka u Srbiji posluje gotovo četiri decenije, kao prva strana banka na domaćem tržištu. Danas ima više od 1.300 zaposlenih i razvijenu mrežu od 100 ekspozitura širom Srbije. Izgradnja novog poslovnog objekta, u koju je useljen deo zaposlenih iz Upravne zgrade, započeta je 2014. godine.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar