Sajam nameštaja u Beogradu

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije pod sloganom “Vidim ti nameštaj” biće otvoren danas u Beogradu. Posetioce sajma očekuju popusti do 40 odsto, mogućnost odloženog plaćanja, kataloška i on lajn prodaja.

Na sajmu se očekuje oko 500 izlagača. Osim domaćih, predstaviće se i proizvođači iz 20 zemalja Evrope, među kojima su Austrija, Nemačka, Italija, Danska, Republika Srpska, Bugarska, Češka, Grčka, Poljska, Rumunija, Turska, Slovenija, Hrvatska...

Biće izložene sve vrste nameštaja, od komadnog do garniturnog, uključujući i nameštaj za opremanje kancelarijskog prostora i javnih objekata, kao i elemente za uređenje eneterijera.

Poseban akcenat biće stavljen na domaći nameštaj, a biće predstavljeni i najnoviji trendovi u oblasti proizvodnje nameštaja, dizajna i marketinga, uz mogućnost dobijanja saveta arhitekata i dizajnera kako da se uredi dom na moderan i funkcionalan način.

Uprkos svetskoj ekonomskoj krizi i postepenom gašenju mnogih sličnih sajmova u zemljama u regionu, zbog ekonomske krize, za ovogodisnji 49. međunarodni sajam nameštaja u Beogradu vlada približno isto interesovanje kao i prethodne godine, ocenili su organizatori.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar