Prvi stanari u “Paunov breg” stižu u julu – Češki “CPI Group” privodi kraju radove u kompleksu na Banjici

Stambeni kompleks sa znakom najlepše ptice u julu ove godine dočekuje prve stanare. Naime, češki investitor "CPI Group", koji je na proleće 2013. počeo izgradnju objekta na Banjici, privodi kraju radove.

Na sedam spratova "Paunovog brega" raspoređeno je ukupno 107 stambenih jedinica, raznolike strukture, od 26 m2 do 93 m2, podeljenih na dve nezavisne lamele sa dva odvojena ulaza.

- Atraktivan stambeni kompleks u jednoj od najomiljenijih porodičnih lokacija na Voždovcu, na uglu Paunove ulice i Bulevara Oslobođenja, pruža jedan sasvim novi kvalitet stanovanja i meru kvaliteta, sigurnosti i komfora, koji u potpunosti odgovora porodici koja raste. Do sada je prodato 60% stanova. Preostao je izbalansirani miks kvadratura od jednosobnih do četvorosobnih – kaže Mina Kalezić, direktorka prodaje i marketinga kompanije "CBS International", ekskluzivnog zastupnika za prodaju u "Paunovom bregu".

Kako kaže naša sagovornica, svaki stan ima svoju cenu u zavisnosti od pozicije, spratnosti, orijentacije, strukture, a prosečna cena je 1.350 EUR po m2 sa uključenim PDV-om.

Savremeno arhitektonsko rešenje kondominijuma, kao zatvorenog nezavisnog kompleksa u "Paunovom bregu", budućim stanarima pruža bezbednost stanovanja, komfor i funkcionalnost.

Zgrada poseduje podzemnu garažu na dva nivoa sa odvojenim ulazima, kako bi se izbegao i najmanji zastoj na prilazima. Ukupni kapacitet garažnih i otvorenih parking mesta je 107, od čega je 46 garažnih mesta.

U mini tržnom centru, delu kompleksa koji je otvoren krajem prošle godine, smeštena je prodavnica "Maxi" na 1.300 kvadrata, "Inmedio", "Paunovo Zrno", "Orao pizzeria", VIP menjačnica.

Ukupna vrednost projekta je 8,5 mil EUR. Izvođač radova je preduzeće "Akord inženjering", a projekat je uradio CEP.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar