Prva kula u Kneza Miloša do kraja 2020. godine

Za samo nekoliko godina centar Beograda dobiće potpuno novi izgled, a među predvodnicima tih promena zasigurno će biti poslovno-stambeni kompleks Skyline u Ulici kneza Miloša.

skyline_050418_tw630

U njegovom fokusu su tri kule, od kojih je središnja namenjena za poslovni prostor, a druge dve za stambeni. Predviđeni broj kvadrata za stambene jedinice je 34.000 m2, za maloprodajni prostor 4.000, dok će poslovni prostor imati 30.000 kvadrata. Osim toga, u sklopu Skyline-a nalaziće se i podzemna garaža sa oko 900 mesta, velnes i spa centar, teretana, WI-FI zona, park Tri kjuča i mnogi drugi sadržaji.

Kako bi sve ovo uskoro postalo realnost, na gradilištu u Ulici kneza Miloša se užurbano radi, a CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije, već je krenuo sa prodajom stanova.

Prema njihovim najavama, prva stambena kula sa kompletnim podzemnim delom trebalo bi da bude završena do kraja 2020. godine. Imaće oko 170 stambenih jedinica, a uz nju će biti gotov i spa i velnes centar, kao i park Tri ključa. Nakon prve faze izgradnje, krenuće se u drugu, ali još nije odlučeno šta će se prvo graditi - poslovna ili stambena kula, jer kako kažu, interesovanje je veliko i za stambeni i za poslovni prostor.

Uz pomoć VR tehnologije (Virtual Realty aplikacije) i "prošetali" smo kroz stanove ovog kompleksa. Zahvaljujući ovoj aplikaciji budući kupci imaju mogućnost da se, i pre same izgradnje objekta, upoznaju sa komforom i estetikom odabranih završnih radova u svojim budućim stanovima. Osim toga, u bioskopskoj sali koja se nalazi u sklopu prodajne kancelarije, svi budući posetioci imaće mogućnost da na poseban način upoznaju Skyline Belgrade kroz video turu obilaska kompleksa.

U CBS naglašavaju da će kupcima, osim udobnog doma, na dohvat ruke biti i svi ostali sadržaji koji će činiti kompleks Skyline. Posebno ističu spa i gym zonu sa najvećim zatvorenim privatnim bazenom u Beogradu, dugačkim 25m, a tu će biti i bazen namenjen najmlađima, kao i teretana.

U nastojanju da doprinese lepšem i savremenijem komšiluku, u okviru kompleka Skyline biće preuređen i park Tri ključa, kod Gazele, u produžetku Skyline platoa.

Podsetimo, investitor kompleksa Skyline je izraelska kompanija AFI Europe koja je prisutna na tržištu Srbije od 2005. godine i stoji iza projekata Airport City Belgrade i Central Garden.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar