Prodaja u BG na vodi iznenadila, sledi useljenje

Radovi u Beogradu na vodi u prošloj godini bili su u skladu s rokovima, a na proleće je planirano useljenje prvih stanara, saopštava "Belgrade Waterfront".

Na proleće su planirana useljenja u prvu stambenu zgradu, BW Residences, započeti su glavni radovi na najvećem tržnom centru u regionu, BW Galeriji, koji će biti otvoren 2020. godine, a počela je i prodaja The Residences at The St. Regis Belgrade, luksuznih brendiranih St. Regis stanova, prvih u Evropi, navodi se u saopštenju kompanije.

Generalni direktor kompanije BW-a Nikola Nedeljković napominje da su premašena očekivanja kada je u pitanju podaja, zbog čega će BW u ovoj godini početi da radi na novim projektima, koji će, kako je saopšteno, doprineti razvoju prestonice.

U toku su i radovi na stambenim zgradama BW Parkview i BW Vista, visokim po 82 metra, a useljenje stanara u ove dve zgrade planirano je za 2019. godinu.

Nakon što je završeno postavljanje šipova za Kulu Beograd, uskoro počinju i glavni radovi na tom centralnom delu "Belgrade Waterfronta", dodaje se u saopštenju.

Kula će ugostiti ekskluzivni brend St. Regis, koji će u okviru te građevine otvoriti svoj sedmi hotel u Evropi, čime će se Beograd naći u društvu najprestižnijih evropskih gradova.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar