Priprema se treća faza gradnje „Voždovih kapija“

Izgradnja prvog kondominijuma na Voždovcu, „Voždove kapije“, počela je u martu prošle godine. Inicijalna faza podrazumevala je 129 stanova, a trenutno su u toku završni radovi na fasadi i unutrašnji radovi.

Vozdovih kapija-1302-2

Useljenje prve faze se očekuje tokom maja. Paralelno sa prvom fazom, krajem prošle godine ušlo se u izgradnju dodatnih 106 stanova, čime je počela druga faza projekta. Na ovim objektima izvode se betonski radovi, a trenutno se izliva četvrti sprat.

Radovi odlično napreduju, a sada se već uveliko priprema treća faza gradnje sa još 180 stanova, čija će izgradnja početi pre leta.

Novi stambeno-poslovni kompleks „Voždove kapije” vredan je 170 miliona evra i jedan je od najvećih stambenih poduhvata u gradu, sa ukupno 700 stambenih jedinica čija je izgradnja planirana u šest faza.

Kompleks se nalazi na prostoru nekadašnje fabrike „Novi Dom” na Voždovcu, na parceli od 2.2 hektara između ulica Vojvode Stepe, Bilećke, Otokara Keršovanija i Generala Rašića.

Radi se o velikom projektu sa preko 70.000 metara kvadratnih, koji će pored stambenog, činiti i lokali u prizemlju kompleksa sa raznim sadržajima i uslugama za buduće stanare.

U ponudi su stanovi različitih struktura, od garsonjera do četvorosobnih stanova, kao i penthouse stanovi. Pored velike podzemne garaže kao i nadzemnih parking mesta, u unutrašnjosti kondominijuma biće formirano i uređeno dvorište na oko 6.000 kvadrata.

Najveći privatni park na Voždovcu, posedovaće sadržaje prilagođene za sve starosne grupe, uključujući sigurno igralište za najmlađe, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce i sportski teren.

Investiciju realizuje izraelska kompanija Shikun & Binui Group, na beogradskom tržištu poznata po veoma uspešnoj realizaciji prvog kondominijuma u centru grada „Central Garden”.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar