Počinje izgradnja nove biznis zone na Novom Beogradu

U novobeogradskom kompleksu A Blok prodati su svi stanovi objedinjeni u tri građevinske faze izgradnje, od kojih su prva i druga faza izgrađene pre roka, treća je u izgradnji, i najavljen je početak četvrte faze, nakon čega će Novi Beograd postati bogatiji za novu biznis zonu.

U prve tri faze, izgrađeno je 799 stanova i 59 lokala, dok će u četvrtoj fazi biti izgrađena nova poslovna zgrada ukupne kvadrature 39.100 m2.

Završetak radova se planira za 2018. godinu, a korisnicima će biti obezbeđeni najbolji uslovi za rad, i to zahvaljujući zelenoj gradnji i dopunskim sadržajima koje će imati u zgradi.

Po završetku četvrte faze, A Blok će se prostirati na 140 hiljada bruto kvadrata, navode u Deka Inženjeringu.

- Prodaja svih stanova u A Bloku svedoči da su na tržištu presudni kvalitet, profesionalna usluga i konkurentna cena, jer kupci biraju ono što je dugoročno najbolje za njihove potrebe i uložena sredstva. Kupci su prepoznali naše napore i želju da na tržištu Beograda postavimo nove standarde u gradnji stambenih i poslovnih objekata. Interesovanje za nepokretnosti u A Bloku je i dalje na visokom nivou - ističu u Deka Inženjeringu i najavljuju da će stanovi u trećoj fazi biti useljeni krajem leta sledeće godine.

Ukupna vrednost izgradnje kompleksa iznosi preko 100 mil EUR. Pored stambenih objekata, lokala i poslovnog prostora, investicija obuhvata i izgradnju podzemnih garaža, nadzemnog parkinga i javnog prostora između objekata, tj. kompletan urbanističko-arhitektonski projekat parcele A Bloka.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar