Novogradnja na Banovom brdu – osmospratnica sa 49 stanova

Naselje Banovo brdo je oduvek bilo među najboljim lokacijama za stanovanje u Beogradu. Grad u gradu, sa puno zelenila, parkova, okružen Košutnjakom, a tako blizu Ade Ciganlije. Ovaj kraj je odlično povezan sa centrom prestonice, kao i Novim Beogradom. Međutim, zbog intenzivne izgradnje u ranijem periodu, tokom prethodnih godina je bilo veoma malo novogradnje. Ipak, postoji rešenje za one koji žele nov stan. Jedan od posebno zanimljivih objekata je osmospratnica u Zrmanjskoj 43, na samom uglu Zrmanjske i Požeške ulice, ispod Šumarskog fakulteta.

finvest_zrmanjska

Izgradnja je uveliko u toku. Završeni su najzahtevniji građevinski radovi, a to su obezbeđenje temeljne jame, kao i prvi i drugi nivo garaža. U narednom periodu napredak će biti evidentniji.

Objekat će imati dve podzemne etaže, suteren, prizemlje, šest spratova i potkrovlje, sa ukupno 49 stanova različitih struktura, od jednoiposobnih do četvorosobnih (od 37,49 m2 do 114,03 m2). Od 1. do 5. sprata projektovane su tipske osnove, sa po osam stanova na spratu. Na šestom spratu će se nalaziti pet, a u potkrovlju još četiri stana. Njihova struktura je pažljivo pripremana, a investitor je vodio računa o organizaciji svakog stana, odnosu površine i broja soba, kao i o svim funkcionalnostima.

Zgrada će biti trostrano orijentisana, i to prema istoku, zapadu i jugu, pa će svi stanovi biti svetli i osunčani. Takođe, svi će imati terase ili lođe. U zavisnosti od spratnosti, stanari će moći da uživaju i u nesvakidašnjem panoramskom pogledu – sa jedne strane na Hipodrom, Most na Adi i grad, a sa druge na Banovo brdo i Košutnjak.

Uz kvalitet podova, stolarije, keramike i svih drugih ugrađenih materijala, kupci mogu da računaju i na izuzetna energetska svojstva objekta, u kojem će biti korišćena visokokvalitetna termoizolacija, što je potvrđeno energetskim pasošem za objekat. Ono što će ovu zgradu posebno izdvojiti u odnosu na slične ponude na tržištu, je i izuzetna neto spratna visina u stanovima od 274 do 281 cm, uz vanstandardnu visinu unutrašnjih i ulaznih vrata u svim stanovima.

Takođe, jedna od činjenica koja svedoči o kvalitetu prostora, je da će većina stanova imati toalet sa tuš kabinom, uz odvojeno kupatilo sa kadom.

U prizemlju je planiran supermarket, a čak dve podzemne etaže namenjene su za garaže. Moguće je kupiti stan sa više garažnih mesta, a isto tako i bez garažnog mesta. Prilaz za automobile je direktno iz Zrmanjske ulice, preko rampe sa vrlo povoljnim nagibom od 5%. Zgrada će imati dva putnička lifta, koji će garaže povezivati sa svim spratovima. Takođe, svaki stan će imati svoju ostavu, u suterenu.

Iza ovog projekta stoji firma Finvest, koja je u toj ulici već izgradila nekoliko zgrada. Svi objekti su završeni u ugovorenom roku, a neki čak i ranije. Stanovi su uknjiženi i ne postoji nijedan sudski spor.

Kako saznajemo od investitora, interesovanje kupaca je veliko, zahvaljujući izuzetnoj mikrolokaciji, kao i činjenici da su na Banovom brdu već izgradili i u roku uknjižili više od 100 stanova.

Kvalitet gradnje i zadovoljstvo kupaca je naša najbolja preporuka, kažu nam investitori.

Prodato je 40% stanova, ali zbog racionalnog projekta i trostrane orjentisanosti zgrade, kupci i dalje imaju mogućnost izbora različitih tipova i kvadratura stanova sa odličnim strukturama.

Rok za useljenje je 30. april 2018, a postoji šansa da novi stanari ključeve dobiju i nekoliko meseci ranije. U kompaniji Finvest nameravaju da, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, radove završe i brže nego što je ugovoreno.

U ovoj fazi ugovaranja, cena po kvadratu je 1.800 EUR/m2 ( sa PDV-om ), a sa približavanjem datuma useljenja očekuje se i povećanje vrednosti ovih nepokretnosti.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar