Novi stanovi u komšiluku tržnog centra “Delta City”

Novi stambeno-poslovni kompleks, koji "Neimar V" gradi u novobeogradskom Bloku 67a, nosiće naziv - "Savada". U prvoj fazi biće sagrađeno 5 lamela, pretežno namenjenih stanovanju, sa lokalima u prizemlju.

Sve lamele će imati prizemlje i 7 spratova (prizemlje, 6 spratova i povučeni sprat), i u njima će biti oko 300 stanova raznovrsnih struktura – od garsonjera do četvorosobnih. Objekti će imati energetski pasoš B kategorije. "Savada" će u prvoj fazi dobiti 250 parking mesta u podzemnoj garaži, uz dodatnih 68 na otvorenom.

- U prvoj fazi gradi se 20.593 m2 stambenog i 1.137 m2 poslovnog prostora, kao i 7.277 m2 podzemne garaže - preciziraju u kompanji "Neimar V".

Lokacija na kojoj niče "Savada" nalazi se između ulica Omladinskih brigada, Rjepinove i Uroša Martinovića.

- Stambeno-poslovni kompleks nalazi se između "Airport City"-a, tržnog centra "Delta City i "Bellvila". Ipak, "Savada" je povučena od najprometnijih saobraćajnica, što omogućava miran porodični život. U neposrednoj blizini lokacije su vrtići, škole, zdravstvene ustanove... Sava i savski kej su na desetak minuta šetnje - kažu u kompaniji "Neimar V".

Zbog blizine velikih saobraćajnica, kao i mogućnosti korišćenja mnogobrojnih oblika javnog prevoza, ova lokacija je veoma dobro povezana sa svim delovima Beograda.

Fasade se rade u kombinaciji - opeka, staklo i metal.

- U prizemlju je čvrsti postament od opeke, a kako se spratnost povećava, uvode se novi materijali - malter i staklo, koji se smenjuju u ritmu izbačenih i uvučenih volumena, i na kraju je povučeni sprat koji je najsvetliji, sa laganom nadstrešnicom - kažu u kompaniji "Neimar V", koja je već počela prodaju stanova.

Ovo gradilište je specifično i to tome što je ograda oko njega - oslikana. Za to je bilo zaduženo oko 200 studenata Arhitektonskog fakuleta, sa kojim kompanija "Neimar V" ima dugogodišnju uspešnu saradnju.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar