Nova poslovna zgrada u centru Beograda – “New Mill” početkom septembra otvara vrata prvim zakupcima

Poslovna zgrada "New Mill", smeštena u okviru kompleksa "Stari mlin" (pored hotela "Radisson Blu Old Mill") u Beogradu, uskoro će otvoriti svoja vrata zakupcima. Očekuje se da će prvi korisnici ući u ovaj objekat najkasnije početkom septembra, za kada je zakazano i otvaranje hotela.

"New Mill" nudi 4.119 kvadrata poslovnog prostora najsavremenije A klase, kažu u kompaniji "Soravia management".

- Od centra grada udaljena 5 minuta, a do aerodroma ne više od 15, tik uz Mostarsku petlju i Gazelu, ova lokacija u Bulevaru vojvode Mišića je idealna za poslovanje svakog preduzeća - kažu u kompaniji "Soravia management".

- Zakupce privlači i pogled koji se iz ove zgrade pruža na ceo grad, kao i Savu. Lokacija, koja ima svoju značajnu istoriju, od starog se pretvorila u nešto potpuno novo. Kompleks, koji se sastoji od hotela i poslovne zgrade, sada je jedinstvena celina istorijskog i savremenog dizajna.

Poslovna zgrada "New Mill" je izgrađena po najvišim tehničkim i građevinskim standardima, sa 10 spratova i jednim podzemnim nivoom, gde je smešten parking. Dobro osmišljeni arhitektonski detalji omogućavaju vrlo fleksibilno korišćenje raspoloživog poslovnog prostora, pa tako zgrada može da zadovolji potrebe svakog zakupca ponaosob.

- S obzirom na trenutni nedostatak ponude poslovnog prostora A klase na našem tržištu, ova zgrada će biti pravo osveženje - dodaje se u saopštenju kompanije "Soravia management".

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar