Niče do sada najluksuzniji stambeno-poslovni kompleks u Trebinju – Na vrhu zgrada planirani i bazeni

Trebinjska firma počela je ove godine izgradnju luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa Centar u Trebinju, na lokaciji nekadašnjeg preduzeća Travunija.

spk_centar_trebinje_2_020718_tw1024

U toku je izgradnja dve zgrade (Objekat 2 i Objekat 4) od ukupno sedam koliko će ovaj kompleks u srcu grada imati. Prva faza radova na ova dva objekta rezultiraće sa ukupno 145 stanova, različite kvadrature.

- Cene kvadrata stanova variraju u zavisnosti od toga na koju stranu gledaju. Kreću se od 900 do 1.100 EUR, s tim da ove cene stupaju na snagu tek po završetku gradnje. Do tada važe popusti, i to od 3% do 1. novembra, i popust od 1,5% do kraja radova koji je planiran za 15. jun 2019. godine - rekla je za eKapiju Milica Oro iz Herc investa.

Objekat 2 imaće podzemne parking garaže, a Objekat 4 i spoljna parking mesta u dvorištu zgrade. Cena garažnog parking mesta je oko 6.800 EUR, a spoljnog 2.500 EUR. Da je veliko interesovanje za poslovne prostore u ovim zgradama govori podatak da su ostala slobodna samo dva.

Između budućih zgrada su predviđene zelene površine, dečija igrališta, fontana, urbani mobilijar...

Kako su za eKapiju rekli iz firme Herc invest, ostali objekti gradiće se nakon zavšetka prva dva. Posebno zanimljivo je to što će na vrhu zgrada biti bazeni kapaciteta 136 m3, dužine 15 m i širine 6 m, što ovaj kompleks čini najluksuznijim kako u Trebinju, tako i šire.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar