Najnoviji trendovi u enterijeru koji nam stižu ovog proleća

U prolećnom maniru, osvežite svoj dom i ispunite ga novom, prijatnom energijom.

Pored spremanja ormara i velikog čišćenja koje sledi tokom narednih dana, proleće samo po sebi zahteva i unošenje vedrine u naš životni prostor.

Ako ste ostali bez ideje i niste sigurni kako da napravite funkcionalne i jednako moderne promene, Elle je tu da pomogne. Samo za vas izdvojili smo najnovije trendove u svetu dekora koji će vam sigurno pomoći da pronađete idejno rešenje!

Crni i beli dekor

Minimalizam je u modi. Dok su jasni simboli i deseni bili veliki hit pre nekoliko godina, primetili smo da su palete prigušenih boja zamenile jarke. Zapravo, crna i bela koje diktiraju jednostavnost, minimalizam i praktičnost.

Komadi od raznovrsnog pletiva

U poslednje vreme boho stil je postao veoma popularan. Ove godine raznovrsne tehnike pletenja, poput tuniskog heklanja koje je kombinacija heklanja i pletenja, su svoju primenu našle i u dekoru. Ne znate kako da inkorporirate ovaj trend iz sedamdesetih u vašem domu? Nema osobe koja ne bi volela da odrema u ovoj ležaljci, tako da možete poći upravo od ove stavke.

Mermerni ukrasi

Mermer je još jedan od velikih trendova u dekoru. Ali pre nego što pomislite na dosta visoku cenu, važno je da shvatite da treba da birate mali detalj izrađen od ovog materijala. Dakle, potražite svećnjake, sakssije, podmetače za čaše i simpatične satove.

Sivi drveni pod

Vodeći se trendom da je manje više, ljudi su odbacili drvene zidove i monograme za sofisticirane podove od tvrdog i kvalitetnog drveta u sivoj boji.

Svetski tradicionalni materijali

Dok su mud cloth (afrička tehnika bojenja platna sa apstraktnim desenima) i shibori tehnika obeležile 2015. godinu, ove sezone nam dolaze vezeni detalji i pletene tkanine.

Rustične kuhinje

Moderne, rustične kuhinje su zamenile mediteranski stil koji je vladao u svetu dekora nekoliko godina unazad.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar