NA SAMO 20 KILOMETARA OD BEOGRADA: Kupite jednosoban stan za 12.000 evra!

Cene nekretnina u glavnom gradu Srbije često umeju da budu krajnje nerealne, ali u slučaju da se odmaknu malo dalje, kupci mogu da biraju stanove čija je vrednost neuporedivo niža.

Naime, na manje od 20 kilometara od Beograda, i isto toliko minuta vožnje od centra glavnog grada Srbije, može da se pazari jednosoban stan po više nego pristupačnoj ceni od 12.300 evra.

– Prodajem stan od 18 m2 u Pančevu. Soba, kuhinja, kupatilo sa toplom vodom i parketom. Stan je uknjižen u katastru. Potrebno je stan isprazniti i okrečiti, bez ulaganja – piše u oglasu, u kome je navedeno da stan ima internet, kablovsku, telefon, parking i da se greje na centralno grejanje.

Drugi objekat, garsonjera od 20 m2 smeštena u blizini autobuske stanice, a preko puta gradske bolnice, može da se nađe za 13.000 evra.

– TA grejanje, drugi sprat, pogodna i za rentiranje. Starogradnja, telefon, etažno grejanje – napisano je u ponudi.

Ovde se može naći i stan iz socijalnog programa po ceni od 13.900 evra.

– Dvoiposobni stan od 55 m2, kod “Aviv”-a, iz socijalnog programa “ELPIS” udruženja. Finansijska vrednost ovog stana je 28.000 evra, a kupovinom iz socijalnog programa ostvaruje se fantastična investicija sa sigurnom zaradom do 60 odsto – piše na sajtu za prodaju nekretnina, gde se dodaje da stan raspolaže telefonskim priključkom, interfonom, parkingom, terasom, etažnim grejanjem i strujom.

Takođe, dvorišni stan iz starogradnje, veličine 27 m2, na prodaji je za 15.000 evra i to sa sve nameštajem.

– Stan u centru, sa pripadajućim tavanskim prostorom, sređen, bez grejanja, u netipičnom dvorišnom ambijentu za ovakvu vrstu stanova. Vredi pogledati i kupiti pošto je jako praktičan i funkcionalan za jednu ili dve osobe. Stan se prodaje sa stvarima, osim kreveta i TA peći – naznačeno je ovde, a prodaja obuhvata i klimu, internet, kablovsku, telefon, lođu, baštu, struju.

Za stan u potkrovlju potrebno je ovojiti tri hiljade evra više – tačno 18.000 evra za 40 m2.

– Studio u potkrovlju prizemnog objekta. Pogodno za stambeni i poslovni prostor. Neposredno pored ulaza u Zelenu pijacu. Posebni strujomer i vodomer. Soba sa kuhinjom i bar – pultom, kupatilo, spoljno natkriveno betonsko stepenište. U fazi je legalizacije, a propratne pogodnosti su etažno grejanje, struja i telefon.

Takođe se i u Obrenovcu, ka kojem iz Beograda redovno vozi autobus i koji je na 30 kilometara udaljenosti, mogu naći zanimljivi objekti za život.

Tako je procenjeno da stan od 28 m2 vredi tek 16.000 evra.

– Smešten je u suterenu stambene zgrade. Nalazi se u blizini glavne autobuske stanice, u naselju Senjak (žute zgrade). Stan se sastoji od hodnika iz kog se ulazi u kupatilo, odvojenu kuhinju i sobu. Gradska voda, struja i grejanje, mogućnost uvođenja interneta i kablovske – piše u ponudi, gde se naglašava da je stan renoviran i odmah useljiv.

Za stan u blizini Doma kulture i sportova od 40 m2 treba odvojiti 27.000 evra.

– Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade i poseduje sopstveno dvorište. Sastoji se iz ulaznog hodnika, jedne spavaće sobe, dnevne sobe i trpezarije, kuhinje, kupatila. Iz spavaće sobe se izlazi na zatvorenu verandu, a sa nje u sopstveni deo dvorišta. Poseduje kompletnu infrastrukturu, centralno grejanje, PVC stolariju. Stan je pogodan kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor – naglasio je dosadšnji vlasnik.

Stan iste kvadrature, ali sa kompletnim nameštajem rađenim po meri, prodaje se za 29.000 evra.

A za tek renovirani objekat iste površine, sa nedavno dovršenom podnom hidroizolacijom i podnom oblogom urađenom od granitne keramike, treba izdvojiti 30.000 evra.

Mladenovac takođe može da se pohvali dobrom pozicijom u odnosu na glavni grad. Na 50 kilometara od Beograda kupac može da nađe životni prostor po ceni od 14.000 evra.

– Nekretnina od 23 m2 se nalazi u samom centru Mladenovca. Sastoji se od dnevnog boravka (pod je urađen od laminata), kupatila i kuhinje. Kupatilo poseduje lavabo, wc šolju i tuš kabinu sa bojlerom. Kuhinja ima sudoperu. Prozori su PVC. Stan poseduje interfon – nabrojano je šta se sve stavilo u promet.

Garsonjera u lepom i mirnom kraju, površine 28 m2 vredi tek 14.500 evra.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar