Mirne oaze za stanovanje u samom centru Beograda

Potraga za stanom koji ima odličnu lokaciju, povezanost i sve elemente koje su neophodne jednom domaćinstvu, zna da bude jako naporan posao. Ukoliko razmatrate opciju kupovine stana koji je u centru Beograda, blizu posla, ali je istovremeno i ušuškan, sa zelenim površinama i u harmoničnom ambijentu, imate nekoliko kompleksa između kojih možete da birate.

East Side – Vaša strana Beograda

Govorimo o lokaciji Živka Davidovića 96, u samom centru opštine Zvezdara. East Side je savršeno ušuškan stambeni kompleks, koji stanarima pruža potreban mir, tišinu i sigurnost. Dok s druge strane blizina Bulevara Kralja Aleksandra i Ustaničke ulice omogućava odličnu povezanost sa ostalim delovima grada, ali i sa Autoputem E-75.
Izvanredna pozicija izdvaja East Side sa svojim panoramskim pogledom na Istočnu kapiju Beograda, koja je ujedno i njen prvi sused i na razvijene gradske lokacije, među kojima je i Aviv park, kao mesto zabave i dešavanja.

Po ugledu na savremene stambene projekte, East Side prati dinamiku moderne svakodnevnice. Struktura stanova je koncipirana tako da odgovara svim generacijama i raznovrsnim životnim stilovima. Savremeni dizajn i visoka funkcionalnost, kao i prirodna osveteljenost stanova čine ponudu East Side-a jedinstvenom na Zvezdari. Širok spektar enterijerskih rešenja je moguć u svim strukturama stanova, od jednosobnih do penthouse stanova.

Central Garden – Novi kvart u centru grada

Kvart Central Garden se razvija u samom srcu Beograda, iz duha starog grada sa kojim je večno povezan. Okružen najznačajnijim kulturnim, poslovnim, istorijskim lokacijama Central Garden postaje deo aktivno urbanog života.
Okružen najlepšim gradskim zelenim oazama, Tašmajdanom i Botaničkom baštom, nedaleko od Zvezdarske šume, Central Garden je nova zelena oaza u centru grada. Centralne površine pokrivene zelenilom postaju vaš privatni park, prilagođen svim generacijama, od najmlađih do najstarijih.

Stambeni prostor Central Gardena koncipiran da odgovara svim generacijama i životnim stilovima od porodičnog do savremeno urbanog života. U okviru završene prve faze, izgrađene su dve zgrade sa devetnaest različitih struktura stanova, dok druga faza takođe obuhvata 89 stanova. Treća faza koja je u toku obuhvataće 129 stanova u istom rasponu struktura od jednosobnih do petosobnih.

Dunavske terase

Poslovno-stambeni kompleks „Dunavske terase“ se nalazi na Opštini Palilula u ul. Vojvode Micka Krstića br. 1. Objekat je udaljen 3,5 km od Trga Republike, na lokaciji sa dobrim komunikacijskim vezama sa važnim gradskim sadržajima i svim delovima grada. U neposrednoj blizini otvoren je šoping centar “Big fashion”, a posebnu vrednost lokaciji daje blizina Dunava (500m vazdušno) u zoni koja ima tendenciju razvoja.

U trinaest poslovno-stambenih lamela ukupne neto površine preko 60.000 m2, smešteno je ukupno 628 nekretnina od čega 83 lokala, multifunkcionalni prostor sa zasebnom garažom, velika garaža za 219 vozila i 544 stambene jedinice. Sve stambene jedinice su pažljivo planirane i građene tako da nude veliki izbor u okviru zgrade, sprata, pa čak i tipa stana u okviru slične kvadrature. Svi objekti u kompleksu su završeni, useljivi i uknjiženi. Kompleks je projektovan na najvišem nivou sa stanovišta javnih sadržaja, dostupnosti, pristupačnosti.

U objektu se nalaze 544 stambene jedinice. Sve stambene jedinice su moderno i funkcionalno isprojektovane. Struktura stana je od garsonjere do trosobnih stanova.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar