Luštica Development najavljuje ulaganje još 100 mil EUR – Cilj sedam hotela, hiljadu apartmana, 500 vila…

U narednih godinu i po u Luštica Bay biće uloženo još 100 mil EUR, čime će ukupna investicija preći 180 mil EUR, ili više od 15% od ukupne vrednosti projekta koja je procenjena na 1,1 mlrd EUR.

Nevin Kautri, marketing savetnik Luštica Developmenta, kaže da je taj kompleks na istoimenom poluostrvu u Bokokotorskom zalivu primio pre nešto više od godinu prve goste.

- Jednom kada projekat bude završen, za 15 do 20 godina, Luštica Bay ponudiće sedam hotela, dve marine, prvi profesionalni šampionski golf teren sa 18 rupa u Crnoj Gori, hiljadu stambenih jedinica, 500 vila i gradskih kuća, kao i svu neophodnu infrastrukturu i druge objekte i ustanove, kako bi kompleks u potpunosti funkcionisao kao grad 365 dana godišnje - navela je.

Nakon najave da će The Chedi, jedan od najpoznatijih luksuznih hotelskih brendova, postati prvi hotel u kompleksu Luštica Bay, Kautri precizira da će The Chedi Luštica Bay biti najveći hotel sa pet zvezdica u Bokokotorskom zalivu.

Imaće 110 soba, dva restorana, bar, poslovni i konferencijski centar, otvoreni bazen, centar za spa i fitnes u okviru kojeg se nalazi zatvoreni bazen sa grejanjem, teretana i drugi pomoćni objekti, a biće završen sredinom 2018. godine.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar