LOKAL I ZA 130 EVRA Najatraktivniji poslovni prostori za izdavanje u Beogradu

Za posao itekako je važan poslovni prostor. Ukoliko nemate svoj, način da imate prostor za rad je da ga iznajmite. U Beogradu postoji dobra ponuda, a cene su u zavisnosti od lokacije raznolike. Predstavljamo vam neke od atraktivnijih lokacija i prostora.

Banovo brdo 20 kvadrata

U jednoj od najlepših zgrada Beograda sagrađenih u poslednjih 20 godina, a za koju možete i da glasate ovde, moguće je iznajmiti poslovni prostor od 20 kvadrata za 130 evra.

Kod Pravnog fakulteta 40 kvadrata

Lokal od 40 kvadrata kod Pravnog fakulteta u Beogradu pogodan za one koji žele da se oprobaju u ugostiteljskim aktivnostima, cena zakupa po dogovoru.

Vračar lokal od 210 kvadrata

Na Vračaru izdaje se 210 kvadrata po ceni od 12 evra za kvadrat. Idealna lokacija za poslovni prostor, široki bulevar, velika prometnost i frekventnost ljudi. Lokal se privodi nameni prema potencijalnom zakupcu i njegovim potrebama.

Novi Beograd

Izuzetan, potpuno prazan, svetao i prostran poslovni prostor u biznis zoni Novog Beograda. Površina je 195 kvadrata, a 15 evra je cena iznajmljivanja po kvadratnom metru. Cena je podložna pregovorima i ne obuhvata zakup garažnih mesta, koja se dodatno plaćaju.

Vračar 77 kvadrata

Na Vračaru, moguće je iznajmiti kancelariju u okviru vrlo upečatljivog, atraktivnog poslovnog kompleksa koje pruža maksimalnu fleksibilnost prostorne organizacije, najsavremeniju opremu, udobnost i produktivnost smeštena je na 77 kvadrata i može da se iznajmi za 15 evra po kvadratu.

Lokal u Balkanskoj ulici

Lokal u TC Ivanium u Balkanskoj ulici čija je površina 20 kvadrata moguće je iznajmiti za 150 evra mesečno.

Zvezdara 40 kvadrata

Na Zvezdari izdaje se renoviran stan, idealan za poslovni prostor od 40 kvadrata za 320 evra. Stan ima dve prostorije, veliki hodnik i kupatilo.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar