Kupite “mini stan” u Srbiji za samo 7.000 €

Da li je život moguć u 8 ili 10 metara kvadratnih? Ako niste mnogo zahtevni, a želite da se skućite, za vas su pravi izbor takozvani "mini“ stanovi.

Kod nas su retka pojava, ali je na zapadu, na primer u Francuskoj, ova pojava veoma rasprostranjena, jer cena kvadrata u Parizu dostiže i neverovatnih 40.000 evra.

Kod nas je situacija drugačija, ali recimo novac koji biste u Beogradu potrošili za učešće za stan, možete da usmerite u kupovinu mini stana, a ako umete da organizujete svoj životni prostor u takvom stančiću možete smestiti sve što vam je potrebno za život.

Mali stanovi mogu da budu veoma lepi ako imate dovoljno mašte, vremena i volje da ih lepo sredite. Tako stan manji od 20 kvadrata, pa i onaj koji ima tek 10 kvadratnih metara, može da bude prostor u koji ćete moći sve da smestite. A najlepše od svega je što, novac koji vam je potreban za takav stan, čak i u centru Beograda, mahom ne prelazi 10.000 evra.

Mini stanovi – Beograd, Novi Sad, Niš, Jagodina…

U ponudi, primera radi, možete naći mini stan u Novom Sadu za svega 7.000 evra. Poređenja radi, toliko novca, potrebno vam je samo za učešće za kredit za stan od 35 kvadrata u Beogradu. Ovakvom investicijom, mogli biste da dobijete stan od 15 kvadrata, koji je odmah useljiv, ima TA grejanje, garažu i interfon, a reč je o novogradnji. Kako je naznačeno u oglasu, ova garsonjera je uknjižena, dvorišna, a stan ne zahteva veća ulaganja.

U Novom Sadu je u ponudi i mini stan od 12 kvadrata, cena – 8.500 evra. Reč je o nekretnini u centralnoj novosadskoj lokaciji, koja je uknjižena, ima telefon, garažu, odmah je useljiva, grejanje je TA. Ponuda mini stanova je raznovrsna i u prestonici. Tako, recimo, u ponudi je mini stan od 12 kvadrata u Beogradu, na Karaburmi, po ceni od 8.000 evra. Stan je uknjižen, ima telefon, TA grejanje.

U Zemun polju, recimo, možete za iste pare da kupite nešto veći stančić - od 16 kvadrata. Stan je u suterenu, renoviran, a ima telefon, kablovsku, internet... Kako je navedeno u oglasu "garsonjera u suturenu, komplet sređena i sa urednom dokumenatacijom za legalizaciju”.

U Nišu, za 7.000 evra može da se kupi mini stan od 18 kvadrata. Reč je o delu grada Pantelej, a stan je stara gradnja, uknjižen, odmah useljiv i u prizemlju.

Vlasnik koji je oglasio prodaju navodi da je reč o kući koja se sastoji iz dve garsonjere, od 22 i 18 kvadrata. Veća košta 9.900 evra. Dokumentacija je, tvrdi on, uredna, a infrastruktura funkcionalna, dok je kraj miran.

I Jagodina ima mini stanove. Tako jedan na Koloniji od 18 kvadratnih metara, košta 8.200 evra. Garsonjera je kompletno renovirana, ima hodnik, kupatilo, sobu, izdvojenu kuhinju… I sve to u 18 kvadrata.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

2 komentara na “Kupite “mini stan” u Srbiji za samo 7.000 €”

  1. Joca says:

    To što kažete da ima napišite ulicu i broj ili broj telefona a ne samo da pišete da ima.

  2. ts says:

    Poštovani,

    Nismo ovlašćeni da pružamo takve informacije u blogu. Ponudu stanova možete pogledati na našem portalu.

    Srdačan pozdrav

Ostavi komentar