Kragujevac ponudio 17 atraktivnih lokacija za izgradnju

JP "Preduzeće za izgradnju grada Kragujevca" je 14.06.2014. godine objavilo Oglas za otuđenje gradskog građevinskog zemljišta u javnoj svojini na 17 lokacija.

U ponudi su lokacije za izgradnju višeporodičnih objekata velikog kapaciteta na izuzetno atraktivnim lokacijama, lokacije za izgradnju komercijalnih objekata neposredno uz glavne prilazne, tranzitne saobraćajnice, kao i lokacije namenjene za izgradnju porodičnih stambenih obejakata.

Atraktivnost kompletne ponude se ogleda u tome što su sve lokacije u potpunosti spremne za izgradnju, a to znači da su pokrivene planskom dokumentacijom, imovinski čiste, odnosno uknjižene na grad što za buduće investitore predstavlja najveću sigurnost i jedinu granciju brzog dobijanja svih potrebnih dozvola neophodnih za početak izgradnje. Na kraju najveću atraktivnost ponude čine cene ponuđenih lokacija, a koje prate opšti trend kretanja cena na tržištu nekretnina, odnosno ekonomski su realane i jednom rečiju utržive, sopšteno je iz JP "Preduzeće za izgradnju grada Kragujevca.

Svi potencijalni investitori kompletne informacije o ponuđenim lokacijama mogu dobiti u JP "Preduzeće za izgradnju grada Kragujevca".

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar