Kožni nameštaj za sofisticiran stil

Ako ste se odlučili da stan, poslovni prostor ili kuću, opremite kožnim nameštajem, spremite novac, ali ujedno znajte i da ste dobili kvalitet. Kožni nameštaj, mnogi će se složiti, važi za luksuzniju varijantu u opremanju prostora, jer je za njegovu kupovinu potrebno izdvojiti često i nekoliko prosečnih plata.

S druge strane, koža je jedini prirodni materijal koji se koristi za tapaciranje nameštaja, te su i potencijalni kupci svesni da kupuju najugodniji nameštaj koji uz to to i dugo traje. Uostalom, kožni komadi nameštaja u vašem prostoru uvek će delovati sofisticirano i prefinjeno.

Kupovina kožnog nameštaja je velika investicija, za koju je potrebno odvojiti od 1.500 do 10.000 evra, a garniture u proseku koštaju oko 5.000 evra.

Kožni nameštaj se može naci u mnogo razlilitih stilova. Minimalisticki nameštaj sa jasnim linijama zadovoljava moderni stil, dok glomazni nameštaj, podeljen jastucima u nekoliko delova više odgovara tradicionalnom stilu.

Koji god stil da odaberete, ono što nikako ne smete da zaboravite jeste redovno premazivanje tog nameštaja, kako bi zaista trajao dugo.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar